Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Σκυλάκι πεταμένο από γυναίκα υπουργού της Κύπρου...

Μας προωθήθηκε το ακόλουθο, το αναδημοσιεύουμε χωρίς σχόλια...


Βρέθηκε χθές (3/5/2010) στα σκουπίδια το σκυλάκι, καθαρόαιμο cocker spaniel 2-3 μηνών, να ουρλιάζει. Κάποια παιδιά το πήραν από τα σκουπίδια και είδαν ότι σε σακούλα στο λαιμό του είχε δεμένο το βιβλιάριο υγείας του. έγινε εμβόλιιο μέσα στον Απρίλιο 2010 από τον ιδιοκτήτη του. Το όνομα του ιδιοκτήτη ως αναγράφεται στο βιβλιάριο υγείας του είναι η κυρία Μύρια Σταυράκη (η γυναίκα του υπουργού Οικονομικών, Χαρίλαου Σταυράκη στην Κύπρο).

Τα παιδιά που βρήκαν το σκυλάκι τηλεφώνησαν στον κτηνίατρο και επιβαιβώσαν το όνομα του ιδιοκτήτη - δηλαδή της γυναίκας του Υπουργού.

Χθές (3/5/2010)της τηλεφώνησαν και αυτή παραδέχτηκε ότι το σκυλάκι είναι δικό της. τους είπε ότι δεν μπορεί να αποφασίσει τι να το κάνει γιατί ήταν απασχολημένη και ήταν στο εξωτερικό. Τα παιδιά επέμεναν και μετά από λίγα δευτερόλεπτα απάντησε "δεν τον θέλω τον ψωφόσκυλο".

Αργότερα χθές (3/5/2010) όταν το θέμα πήρε διαστάσεις από στόμα σε στόμα, η κυρία Σταυράκη τηλεφώνησε πίσω στα παιδιά που βρήκαν το σκυλί και είπε ότι το χάρισε πριν ένα μήνα στον υπηρέτη της τον Πακιστανό / Σριλανκέζο να το πάρει σε ένα φίλο του. Δηλαδή σε δεύτερη εποικοινωνία αρνήθηκε ότι είχε παραδεθεί στην προηγούμενη - ότι δηλαδή το σκυλί ήταν μέχρι και τη στιγμή που πετάχθηκε στα σκουπίδια δικό της!

Το σκυλάκι είναι μωρό και δεν έχει τσιπ - αλλά το βιβλιάριο που το συνόδευε αναγράφει το όνομα της κυρίας Μύριας Σταυράκη.

Σήμερα τα παιδιά δέχθηκαν τηλεφώνημα από την εφημερίδα Πολίτης στην οποία ανάφεραν το περιστατικό χθές. Η εφημερίδα ουσιαστικά και από ότι κατάλαβα, ενέργησε ως μεσάζων διερεύνησης. Ο κύριος Υπουργός μέσο της Εφημερίδας έστειλε μήνυμα στα παιδιά να σταματήσουν ως εδώ με τη δημοσιοποιηση (αφού η Αστυνομία δεν κάνει κάτι) γιατί αλλοιώς θα τους κινήσει μυνήσεις. Η εφημερίδα πολιτης μετέφερε το μύνημα και ενέργησε ως διαμεσολαβητής να σταματήσει το πράγμα ως εδώ!!! Επίσης σήμερα ο κύριος Υπουργός επίσης είπε ότι το σκυλάκι δεν ήταν δικο τους, αλλά ότι το έδωσαν ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΙΑΤΗ ΥΠΗΡΕΤΗ (σημειώστε ότι η κυρία Υπουργού είχε αναφέρει 1 μήνα!)

Εντωμεταξύ η αστυνομία χθές εποικοινώνησε με τα παιδιά τα οποία έκαναν παράπονο (νομίζω δεν δέχθηκε η αστυνομία να πάρει καταθέσεις) και επίσης απέίλησαν τα παιδιά ότι πήραν ξένη περιουσία στα χέρια τους!!!!!!!

Σε τι κράτος ζούμε??????

3 σχόλια:

Staytrue είπε...

se kanena kratos den zoume..
monoi mas eimaste me kati akyrous an tous plironoume na ams diskolevoun th zoi..
ai sihtir me tsadises savvatiatiko...

Staytrue είπε...

se kanena kratos den zoume.
Monoi mas eimaste.
apla plironoume akti ilithious an ams diskolevoun th zoh kai na mas kivernoun...
sihtir pia , mou sikoses ta nevra savvatiatiko.

Ανώνυμος είπε...

telika to skylaki ti egine?elpizo na min girise piso sti dipodi bitch