Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Έγκλημα στην Κρήτη με θύμα 5 μωρά γατάκια (αναδημοσίευση)

Ένα έγκλημα που βέβαια είναι καθημερινότητα παντού στην Ελλάδα...
Γιατί πάνω από όλα είμαστε πολιτισμένοι...



javascript:void(0)

Ποιός είναι αυτός που αποφασίζει να βάλει σε μια σακούλα 5 νεογέννητα πλάσματα, της γάτας του, που δεν φρόντισε όπως όφειλε να στειρώσει και τα πετά σε έναν σκουπιδότοπο?

Ποιός είναι αυτός που τα καταδικάζει σε μαρτυρικό θάνατο, από υποθερμία, ασιτία και πιθανό πνιγμό από σκύλους?

Είναι ένας υπάνθρωπος, ένας άρρωστος, που θα πρεπε να βρίσκεται μακριά από παιδιά, ανθρώπους και ζώα.

Τα 5 γατάκια πετάχτηκαν σε πλαστική σακούλα και τα 2 από αυτα βρέθηκαν νεκρά, με αίματα. Ακόμα κλειστά τα ματάκια τους και όμως έζησαν όλη την ανθρώπινη κακία.

Τα 3 από αυτά κατάφεραν να ζήσουν σε πείσμα των υπανθρώπων που τολμούν να τα πετούν έτσι! Ας τα έδιναν σε έναν κτηνίατρο, ας τα χάριζαν, ας τα άφηναν κάπου καλύτερα. Στα σκουπίδια?

Η καμπάνια που ετοιμάζει το υπουργείο Υοu in Greece θα βρει σίγουρα ανταπόκριση! Οι τουρίστες που βλέπουν αυτές τις φωτογραφίες θα πουν σίγουρα ''Me in Greece?No way!'' Και πολύ καλά θα κάνουν!!! Αυτές είναι οι ομορφιές της Κρήτης?

Για ακόμα μια φορά τα έσωσε φιλόζωη που έχει αλλεργία μάλιστα στις γάτες και τα κρατά σε χωριστό δωμάτιο!
Ζητούν επειγόντως οικογένειες!!!

Τηλ.6976830200-Ανίτα
http://www.strayshelp.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3147:2010-05-28-10-44-46&catid=35:urgents&Itemid=55

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μερικοι ανθρωποι εως οι περισσοτεροι και πιο πολυ αντρες δεν νοιωθουν τιποτα και σκοτωνουν ζωα για πλακα σκοτωνουν ψυχουλες και δεν ξερουν ποσο πολυ πονανε επειδη δεν μπορουν να μιλησουν ευχομε σε αυτους τους ανθρωπους ο θεος να τους κανει φρικτο και βασανιστικο θανατο.....

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν λόγια γι αυτο το πράγμα.....πρέπει να μην έχεις ψυχή μέσα σου για να κανείς κάτι τόσο απάνθρωπο!!!!!!!ΑΙΣΧΟΣ!!!!!ντροπή σ αυτόν η αυτήν που το έκανε....ΝΤΡΟΠΗ!!!!