Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

Καλυψώ, ζητάει την αγάπη σας



H Καλυψώ είναι μία ενήλικη γατούλα με αρχοντικό και ζωντανό πράσινο βλέμμα, το οποίο δε σκοτείνιασε όταν παιδιά της πετούσαν πέτρες, ούτε όταν την πυροβόλησαν.

Αιμορραγούσε και έσερνε τα πίσω πόδια της και ενώ όλα έδειχναν πως η γατούλα θα είχε άτυχο τέλος, τελικά βρέθηκε και γι' αυτή φύλακας άγγελος που τη βοήθησε.

Η Καλυψώ έκανε εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη και τώρα αναρρώνει. Φιλοξενείται προσωρινά και κάνει μεγάλες προσπάθειες να κινήσει τα πίσω της πόδια ώστε να επανέλθουν στη φυσιολογική τους κατάσταση.

Στο βλέμμα της πλέον είναι εμφανή τα σημάδια που άφησε η κακοποίηση, παρόλαυτα δεν είναι επιφυλακτική προς τους ανθρώπους και αναζητά τα χάδια. Αυτό που θέλησαν κάποιοι να της στερήσουν, κατάφεραν άλλοι να διασώσουν και έτσι ελπίζουμε πως σύντομα θα ανακτήσει τις δυνάμεις της για να δει και πάλι αισιόδοξα τη ζωή.


Σαν αποτέλεσμα της περιπέτειάς της έχει δυσκολία στο να κινήσει κανονικά τα πίσω της πόδια. Αυτό όμως δεν την εμποδίζει σε τίποτα στο να κινείται στον χώρο, να πηγαίνει στην άμμο της και να ζητάει χάδια και αγκαλιά.

Η Καλυψώ ζητά το αυτονόητο δικαίωμα των ζώων, μία αξιοπρεπή ζωή σε μία φιλόζωη και όμορφη οικογένεια για να πιστέψει και πάλι στον άνθρωπο. Ας μην την απογοητεύσουμε και πάλι. xtsimblouli@stray.gr, 6977260427

Δεν υπάρχουν σχόλια: