Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

Απολογισμός Σεπτεμβρίου

Ο Σεπτέμβρης πέρασε με αρκετές υιοθεσίες, κυρίως σε μικρά γατάκια. 10 μικράκια υιοθετήθηκαν, αλλά επίσης και οι 6 μηνών Ζιζέλ και Σιμόν, αλλά και η Λίντα, που βρέθηκε στην περιοχή του Θριασίου Νοσοκομείου με κοίλη. Ο Λόκυ, γατάκι με ελαφρύ νευρολογικό πρόβλημα, είδε όλα τα αδερφάκια του να υιοθετούνται ένα-ένα. Ας δώσουμε και σε αυτόν μια ευκαιρία, όπως και στα υπόλοιπα γατάκια με ειδικές ανάγκες.

3 γατούλες νοσηλεύτηκαν με αναπνευστικά προβλήματα, ενώ άλλες 7 στειρώθηκαν. Ως προς τα σκυλάκια, είχαμε υιοθεσίες 4 κουταβιών.

To Adespotoogio συμμετείχε σε δράση για τα σκυλάκια που ζουν κοντά στο Θριάσιο νοσοκομείο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε αναλυτικά τις εξελίξεις για το θέμα αυτό στα ήδη δημοσιευμένα δελτία τύπου, καθώς και σε αυτά που θα επακολουθήσουν σύντομα.

Υπήρξε συμμετοχή του Αδεσποτολογίου στην διάσωση εγκλωβισμένων 3 γατών στο Περιστέρι και η διαπίστωση του προβλήματος με τα αδέσποτα στην περιοχή έγινε έναυσμα να οργανωθεί επιχείρηση στειρώσεων. Όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει με μεταφορές ή οικονομικά ας επικοινωνήσει μαζί μας.

Οι επισκέψεις στην Στέγη Κορωπίου συνεχίζονται με πολύ θετικά αποτελέσματα για τα σκυλάκια, πολλά από τα οποία έχουν κάνει σοβαρές προόδους ως προς την εκπαίδευση με το λουρί. Να πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους εθελοντές που αφιερώνουν το Σάββατό τους για τα σκυλάκια.

Ο Σεπτέμβρης έφερε και την δημιουργία του νέου ιστοχώρου του προγράμματος Strayshelp. Μέσω του προγράμματος αυτού έχουν βρει σπίτι δεκάδες ζωάκια. Καλορίζικο! Και πάλι ευχαριστούμε!

Τέλος, έχουμε 2 νέα φυλλάδια διαθέσιμα, το ένα για αυτούς που υιοθετούν σκυλάκι και το δεύτερο για την παρουσίαση της ομάδας μας. Όλα τα φυλλάδιά μας είναι διαθέσιμα εδώ.

Ο Σεπτέμβρης μας βρήκε ανανεωμένους, με περισσότερους και πολύ ενεργούς εθελοντές, τους οποιους για μια ακόμα φορά ευχαριστούμε. Ας ελπίσουμε ότι ο Οκτώβρης θα είναι πιο παραγωγικός στο θέμα των στειρώσεων, που είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Τέλος, με έναυσμα την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, ο Οκτώβρης θα είναι αφιερωμένος στην παρουσίαση ζώων με ειδικές ανάγκες, με πολλές αγαπημένες φατσούλες να φιγουράρουν στο μπλογκ μας κατά την διάρκεια του μήνα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Synexiste tis prospatheies! Kali dynami!