Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008

Ευχαριστούμε τους νέους εθελοντές μας!

Ο Σεπτέμβρης πράγματι ξεκίνησε δυναμικα για το Αδεσποτολόγιο!

Στην ομάδα μας προστέθηκαν νέοι εθελοντές με πολύ όρεξη και ενθουσιασμό. Τους ευχαριστούμε θερμά γιατί έδωσαν και σε εμάς κουράγιο και αισιοδοξία.

Το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη μεγάλης ομάδας εθελοντών στην Στέγη Κορωπίου. Τα σκυλάκια χάρηκαν πολύ και οι εθελοντές επίσης!





5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα μπράβο στους καινούργιους εθελοντές για τον αλτρουϊσμό τους προς τα ζωάκια .Πάντως,το πιό σημαντικό,είναι να βρούν όσο γίνεται περισσότερα απο αυτά, ένα σπίτι με ανθρώπους που θα τα αγαπήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε τους νέους εθελοντές μας για τον αλτρουϊσμό τους πρός τα ζωάκια.Πάντως,το πιό σημαντικό,είναι να βρούν όσο γίνεται περισσότερα απ' αυτά, ένα σπίτι με ανθρώπους που θα τα αγαπήσουν

adespotologio είπε...

Αυτό είναι και το δικό μας καθημερινό άγχος, να βρουν σπίτι όλα αυτά τα ζωάκια, και για αυτο προσπαθούμε, με σχετική επιτυχία μέχρι τώρα.
Βέβαια, τα ζωάκια εγκαταλείπονται στην ελλάδα μάλλον με μεγαλύτερους ρυθμούς από ότι δίνονται υιοθεσία...

Ανώνυμος είπε...

Ωραιο το blog σας

Ανώνυμος είπε...

Γιά να ξέρετε τι γίνεται με τις "νόμιμες" εξαγωγές" Κοιτάξτε και σε άλλες σελίδες, όπως το ΆΡΓΟΣ να δείτε τι ψέμματα γράφουν. Να αντιδράσουμε, αλλά γιά όλα. Και πιό πολύ γιά να μπουν πραγματικές ποινές γιά όσους παρανομούν εις βάρος ανυπεράσπιστων ζώων.

Aπό SALAMINA-PRESS
Γιά τον θάνατο αδέσποτων,στο ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ της ΖΟΕΣ.

Η Ζωοφιλική Ομάδα Εθελοντών Σαλαμίνας αντιδρώντας σε τέτοιες καταστάσεις(βλέπετε την ανάρτηση "Ντροπή και Αίσχος") και θέλοντας να κάνει τους αρμόδιους κατά το νόμο (Δήμους και Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης) να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους ,τους έστειλε επιστολή καταγγελίας και διαμαρτυρίας. Παροτρύνει τους πολίτες για κάθε τέτοιο περιστατικό και όσα αφορούν τα αδέσποτα ζώα να τηλεφωνούν στα παρακάτω τηλέφωνα και να διαμαρτύρονται και να ζητούν παρέμβαση.
Τηλέφωνο του αντιδημάρχου κ. Αντωνίου 2104646130,τηλέφωνο κτηνιατρικής υπηρεσίας Πειραιά 2104516508 και τηλέφωνα υπουργείου 2102125734 κ.Δηλέ και 2102124232 κ. Κιλτίδη. Ο μόνος τρόπος να λειτουργήσει το κράτος είναι να το αναγκάσουμε εμείς οι πολίτες.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Bεβαίως και να τηλεφωνήσουμε στον κ. Αντωνίου και τους υπόλοιπους να ρωτήσουμε πως δίνουν χαρτιά έτσι εύκολα γιά περίπτωση, τόσο ξεκάθαρα παράνομη όπως της Ανκόνα και γράφουν κι όλας πως το έχουν κάνει πολλές φορές.
Τα υποτίθεται "νόμιμα" έγγραφα και διαβατήρια,
1) Δεν είχαν σφραγιστεί καν από τις αρχές πριν το ταξίδι.
2) Στο πλοίο από τα 102, δηλώθηκαν μόνο τα 28.
3) Υπήρχαν διαβατήρια που αντιστοιχούσαν σε σκυλιά ανύπαρκτα στη μεταφορά.
4) Οι αριθμοί των μικροτσιπς που ήταν στα διαβατήρια, ήταν διαφορετικοί από τους αριθμούς των μικροτσιπς των ζώων.
5) Αντί οι αριθμοί να γράφονται στα διαβατήρια με στυλό, ήταν με αυτοκόλητα που βγαίνανε εύκολα μα που και πάλι γράφανε άλλα αντί άλλων.
6) Ο καλύτερος μεταφορέας κατοικίδιων Βασιλείου, που γι' αυτό υποτίθεται προτιμήθηκε, έχει άδεια γιά να μεταφέρει μόνο άλογα και γαϊδούρια και όχι γιά κατοικίδια.
7) Ο Νόμος δεν δέχεται υιοθεσία μέσω τρίτων. Εδώ υπάρχουν και τρίτοι και τέταρτοι. Αντί γιά κατευθείαν υιοθεσίες, όλα τα αδέσποτα πήγαιναν σε καταφύγια.
Ένα μάλιστα της οργάνωσης στην Γερμανία λίγο καιρό μετά έκλεισε γιατί βρήκαν τα ζώα μέσα σε άθλια κατάσταση, ένα ήδη νεκρό κι άλλα μισοπεθαμένα από την πείνα.
8) Αντί γιά την υπέροχη μεταφορά που διατείνονται οι εξαγωγείς πως έγινε, σκυλιά, κουτάβια και 10 άλογα, ήταν όλα μαζί χύμα, μέσα στις ακαθαρσίες, γιά ταξίδι διάρκειας 3 ημερών τουλάχιστον, μιά και είχε ξεκινήσει από Κρήτη, στο δρόμο μάζευε και μετά από Ιταλία, θα συνέχιζε για Γερμανία κι αλλού.
Γι αυτά πού μας συστήνετε να πάρουμε τηλέφωνο, γιά ν' αντιδράσουμε;