Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2008

Απολογισμός Αυγούστου

Αν και μήνας διακοπών, ο Αύγουστος μας έφερε κάποιες πολύ σημαντικές υιοθεσίες.
Υιοθετήθηκε ο μικρούλης Λύγκας, η Μπαλού, αλλά και 7 άλλα γατάκια από την καλοκαιρινή «σοδειά» των εγκαταλελειμμένων νεογέννητων.
Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν θεραπείες, εμβολιασμοί και αποπαρασιτώσεις σε γατούλες στέγης.

Ο Αύγουστος ήταν πολύ θετικός και για τα σκυλάκια. Υιοθετήθηκε η πιτμπουλίτσα Βαλεντίνη, που μέχρι σήμερα δεν είχε καταφέρει να στεριώσει σε κανένα σπίτι. Βρήκε οικογένεια η μικρή Μπίμπη, αλλά και ένα όμορφο θηλυκό Χάσκυ που πετάχτηκε κοντά σε στέγη. Επίσης, έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για τρία ακόμα σκυλάκια, το ένα εκ των οποίων έχει ήδη υιοθετηθεί εικονικά. Οι υπόλοιπες υιοθεσίες αναμένονται να πραγματοποιηθούν μέσα στις επόμενες μέρες.

Οι επισκέψεις στην στέγη Κορωπίου για την κοινωνικοποίηση και εκπαίδευση στα σκυλάκια που φιλοξενούνται εκεί συνεχίζονται με επιτυχία, ενώ στην ομάδα προστέθηκαν και κάποιοι νέοι εθελοντές. Το μπλόγκ της Στέγης Κορωπίου ανανεώθηκε, μπορείτε να το δείτε εδώ.

Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο καταφύγιο ΚΑΖ από εθελόντριά μας για να βοηθήσει στην κοινωνικοποίηση με σκυλάκια που το έχουν ανάγκη.

Τέλος, δημιουργήθηκε ένα νέο φυλλάδιο με συμβουλές για τους νέους γατογονείς.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους νέους μας εθελοντές που έφεραν νέες ιδέες και ενθουσιασμό, αλλά και προσέφεραν το χρόνο τους όταν χρειάστηκε.

Το Σεπτέμβρη ελπίζουμε να ξεκινήσουμε πιο δυναμικά με στειρώσεις και εθελοντική εργασία σε στέγες. Ευχή μας να υιοθετηθούν πολλά από τα αδεσποτάκια μας, κάποια από τα οποία περιμένουν πολύ καιρό για σπίτι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Sygxaritiria gia tis yiothesies! Efxomai ena dynamiko ksekinima to Septembri kai akomi perissoteres yiothesies!