Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Εξαιρετικά επείγον για τις γατούλες του οικοπέδου της Πατησίων


Έχουμε γράψει κι άλλες φορές για το οικόπεδο της Πατησίων και κυρίως για την ανάγκη να επανατοποθετηθούν οι γάτες που ζουν εκεί, γιατί οι ιδιοκτήτες θέλουν να αξιοποιήσουν το χώρο άμεσα.
Ήδη έχει ξεπεραστεί η ημερομηνία που μας έθεσαν σαν όριο για να αδειάσει ο χώρος. Παρακαλούμε πολύ, όποιος μπορεί να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο, να υιοθετήσει κάποιο, να φιλοξενήσει προσωρινά, να επανατοποθετήσει σε κάποιο ασφαλές σημείο, ας επικοινωνήσει μαζί μας.

Το οικόπεδο ήταν αποδέκτης κάθε γάτας που οι ιδιοκτήτες της δεν ήθελαν πλέον και την πέταγαν μέσα, με πληρη ανευθυνότητα και παραβιάζοντας την νομθεσία περί εγκατάλειψης.
Και να τώρα τα αποτελέσματα: Όλα αυτά τα δύστυχα ζώα κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο και φυσικά να πεθάνουν, καθώς δεν έχουν καμία αίσθηση των κινδύνων, ούτε από τα αυτοκίνητα, ούτε από τα σκυλιά ή τους ανθρώπους.

Πολλά ζώα έχουν ήδη μεταφερθεί, αλλά απομένουν πολλά ακόμη, γύρω στα 30, που είναι εντελώς ξεκρέμαστα και ψάχνουν είτε για ένα σπίτι είτε για έναν ασφαλή κήπο. Τα περισσότερα είναι τρομερά φιλικά, καλόβολα και χαδιάρικα, σε βαθμό που αν τα συναντούσε κανείς, δεν θα πίστευε ότι δεν είναι από σπίτι.

Ιδανικά θα θέλαμε να βρούμε σπίτι σε κάποια, έστω, απ’ αυτά, γιατί πιστεύουμε ότι θα ήταν τέλεια συντροφιά είτε μόνα τους είτε σε ένα σπίτι με άλλες γάτες. Αλλά θα ήταν το ίδιο ευτυχισμένα σε μια ασφαλή αυλή, με ένα πιάτο φαΐ και μερικά χάδια. Περισσότερες φωτογραφίες εδώ:


Επικοινωνία adespotakia@gmail.com, 6938117816

Δεν υπάρχουν σχόλια: