Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Νέες φωτογραφίες του Μανόλο

Ο μικρούλης είναι καλύτερα, όσον αφορά στα εξωτερικά τραύματα τουλάχιστον. Σε συνάντηση που είχαμε σήμερα με έναν από τους αυτόπτες μάρτυρες μάθαμε ότι το ζώο έχει φάει και κλωτσιές ανάμεσα σε όλα τα άλλα... Ελπίζουμε να μην έχει αυτό σοβαρότερες συνέπειες στην υγεία του.

Οι μαρτυρίες των παιδιών που είδαν το περιστατικό είναι σοκαριστικές, πραγματικα:
Σπαρακτικά ουρλιαχτά του ζώου και να προσπαθεί να περάσει από τα κάγκελα του μπαλκονιού για να πέσει από το μπαλκόνι να γλυτώσει... Ο τύπος να το βγάζει κλωτσόντας στο μπαλκόνι και μετά να του πετάει καυτό υγρό... Βραστό νερό; Παραφίνη;

Είναι πραγματικά τραγικό να σκεφτεί κανείς τι πέρασε αυτό το αθώο πλάσμα ειδικά βλέποντας πόσο αξιαγάπητο και γλυκό είναι.

Μένει να δούμε τι έχει να πει η δικαιοσύνη για όλα αυτά...

Όλοι στις 9 την Δευτέρα 10/1/2011 στο Β αυτόφωρο μονομελες πρωτοδικείο, στην Ευελπίδων, κτήριο 2.




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για τις φωτογραφίες φαίνεται όντως καλύτερα παρόλο που η φατσούλα του δείχνει λυπημένη πράγμα φυσιολογικό έπειτα από τους τόσους βασανισμούς που υπέστη.Αρκετές μέρες μετά την πρώτη σας ανάρτηση τον σκεφτόμουν και ήθελα να μάθω τι κάνει.

augi είπε...

Διαβασα την περίπτωση του Μανόλο και ανατρίχιασα.. δεν μπορεί να υπαρχουν τέτοιοι.. ευτυχώς ομως υπαρχει και η αλλη πλευρα του νομίσματος που υπάχουν Άνθρωποι και τον έσωσαν και τον φροντίζουν!! Ευχομαι αυτος ο σκύλακος να γινει καλα γιατι του αξιζει μια πολυ καλη ζωη απο εδώ και περα!! θα ηθαλα πολυ να ξαναβαλεται φωτο να δουμε ποσο καλυτερα ειναι και αν ειναι εφικτό καποιο τροπο επικοινωνιας με τους ανθρωπους που τον φροντιζουν για να βοηθησω με καποιο τροπο. ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!