Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

επείγουσα φιλοξενία για εγκαταλελειμένο γατάκι


Σε κεντρικό πάρκο της Αθήνας, όπου φιλόζωη φροντίζει αδέσποτες γατούλες, για πολλοστή φορά πέταξαν ιδιόκτητο γατάκι. Νομίζουν ότι οι γάτες είναι μπιμπελό, θα τις ακουμπήσεις κάπου που έχει φαί και θα μείνουν. Δεν καταλαβαίνουν ότι το πάρκο είναι πάνω σε κεντρικό δρόμο και ακόμα και τα αδέσποτα πολλές φορές πεθαίνουν από τα αυτοκίνητα. Δεν καταλαβαίνουν ότι το γατάκι δεν ξέρει να προστατευτεί από τις άλλες γάτες, δέχεται επιθέσεις και πετάγεται στους γύρω δρόμους.

Το ζωάκι είναι περίπου 5 μηνών από ότι μας είπε η κυρία και το κρατάει κλεισμένο σε πολύ μικρό χώρο αυτή τη στιγμή, γιατι δοκίμασε να το αφήσει έξω και αμέσως το κηνύγησαν κάποιες από τις γάτες και πετάχτηκε στο δρόμο.

Σαν σωματείο έχουμε πάρα πολλές γάτες, αρκετές με προβλήματα υγείας, και είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή να βρούμε άμεση λύση για το γατάκι. Είναι εξαιρετικά επείγον να βρει προσωρινή φιλοξενία καθω΄ς ο χώρος που φιλοξενείται είναι εντελώς ακατάλληλος.

Αναλαμβάνουμε τα εμβόλια και τη στείρωση. Και τονίζουμε ότι η φιλοξενία θα είναι προσωρνη μέχρι να βρεθεί σπίτι για το γατάκι είναι να βρούμε μια άλλη λύση φιλοξενίας. Δεν θα "ξεμείνει" το ζωάκι σε αυτόν που θα το φιλοξενήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: