Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

03-01 - Συγκέντρωση διμαρτυρίας για το κακοποιημένο κουτάβι στην Καλλιθέα



Την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου διοργανώνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον Μανόλο που θα ξεκινήσει στην Καλλιθέα, στην οδό Δημοσθένους , στις 18:00.
Ευχαριστούμε τους εθελοντές που είχαν την πρωτοβουλία για αυτήν την κίνηση και την ξεκίνησαν στον Facebook.

Ο Μανόλο κακοποιήθηκε βάναυσα και τελικά διασώθηκε με την δυναμική επέμβαση των γειτόνων και φιλοξενείται σε σπίτι εθελοντή. Είναι γλυκός και αξιαγάπητος, παρόλο τον πόνο και τον φόβο του και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει.

Ας είμαστε όλοι εκεί για να δείξουμε μαζικά στις αρχές αλλά και σε όσους θεωρούν ότι ατιμώρητα θα κακοποιούν ανυπεράσπιστα πλάσματα ότι η κακοποίηση δεν είναι πλέον ανεκτή.

Καλή χρονιά και με την ευχή ο Μανόλο να είναι το τελευταίο κακοποιημένο σκυλάκι στην χώρα μας...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βάσει του νόμου αποκλείεται να πάρει αυτό το κτήνος πίσω το σκυλάκι. Ζητείστε την οριστική αφαίρεση κυριότητας του σκυλιού και ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩΝ ΖΩΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου να είστε σίγουρος ότι ακόμα και να έπαιρνε το κτήνος πίσω το Μανόλο,οι γείτονες δε θα το άφηναν να περάσει έτσι...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΖΩΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΤΕΡΑΣ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ?ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΩΑ ΨΥΧΟΥΛΑ.ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ?