Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Μάνγκο, ένα ιδιαίτερο σκυλάκι



Ο Μάνγκο είναι ένα πολύ ιδιαίτερο σκυλάκι. Ένα σκυλάκι που έχει γνωρίσει από νωρίς την ανθρώπινη σκληρότητα, αλλά παρόλα αυτά δεν χάνει την ελπίδα και την αισιοδοξία του...
Βρέθηκε στην Ελευσίνα από την κ.Λίλα, την πρόεδρο του Ζωοφιλικού Συλλόγου Ελευσίνας, ύστερα από τηλεφώνημα που περιέγραφε ένα σκυλάκι σε πολύ άσχημη κατάσταση και μετά από αναζήτηση δύο ημερών. Το μπροστινό ποδαράκι του ήταν πραγματικά κατεστραμμένο από μεγάλο αριθμό από σκάγια. Χειρουργήθηκε αλλά λόγω του εκτεταμένου τραυματισμού, το πόδι του τελικά ακρωτηριάστηκε.
Είναι περίπου ενός έτους και ζυγίζει 16 κιλά, υγιής με εξετάσεις αίματος, εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος. Ένα πραγματικό σκυλάκι για σπίτι, παιχνιδιάρικο, φιλικό και αξιολάτρευτο. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να περπατήσει, να τρέξει, να παίξει, να κάνει ό,τι ακριβώς κάνει οποιοδήποτε σκυλάκι που έχει τέσσερα ποδαράκια αντί για τρία.
Ο Μάνγκο φιλοξενήθηκε από την Φιλοζωική Ελευσίνας, μέχρι που τον γνώρισε εθελοντής που αισθάνθηκε ότι το σκυλάκι αυτό που έχει ταλαιπωρηθεί τόσο θα πρέπει να έχει άμεσα μια ευκαιρία για ένα καλό σπίτι και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Οπότε ανέλαβε την μεταφορά του σε πανσιόν, όπου ο μικρούλης θα παραμείνει μέχρι να βρεθεί το δικό του σπίτι.
Ας προσπαθήσουμε όλοι ώστε το ταλαιπωρημένο αυτό σκυλάκι να βρει τελικά την αγάπη και την στοργή και να του δείξουμε ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι σαν κι αυτούς που του στέρησαν το ποδαράκι του.
Επικοινωνία: 6977604904, n.drepaniotis@gmail.com
Ο Μάνγκο στο youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=6i-p3cc0aLU



Δεν υπάρχουν σχόλια: