Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Ένα πιτ-μπουλάκι ψάχνει επιτέλους λίγη χαρά (αναδημοσίευση)



Πριν από 15 ημέρες, ο φιλοζωικος σύλλογος Ηρακλειου ΖΩΟΦΙΛΗ ΔΡΑΣΗ δεχθηκε τηλ. από κάποια κυρία η οποία ανέφερε ότι στην γειτονιά της ένας κύριος κακοποιούσε το σκυλί του ράτσας Πιτ-Μπουλ, με το να το έχει σε ένα μπαλκονάκι 1*2 τώρα και 7 χρόνια, να το ξυλοφορτώνει καθημερινά και άλλα πολλά. Το σκυλί προκειμένου να γλυτώσει από τα βάσανα ένα πρωί πήδηξε από το μπαλκόνι του 3του ορόφου όπου τυχαίνει να είναι το σπίτι του κακοποιού. Το σκυλί ευτυχώς έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο και από θαύμα δεν σκοτώθηκε, εξαφανίστηκε όμως από την γειτονιά. Τους παρακάλεσε λοιπόν σε περίπτωση που θα δεχτούν κάποιο τηλ. για το συγκεκριμένο σκυλί να μην αναζητήσουν τον ιδιοκτήτη αλλά να προσπαθήσουν να το φυγαδεύσουν και να του προσφέρουν ασφάλεια.
Το σκυλί αμέσως το ίδιο βράδυ βρέθηκε από δυο νεαρά παιδιά. Στο τηλεφώνημα που έκαναν προς το συλλογο, τα συμβουλεύσαν να το μεταφέρουν σε κάποιον κτηνίατρο για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη γιατί απ’ ότι τους είπαν τα δύο πίσω του πόδια ήταν παράλυτα.
Ο γιατρός που το εξέτασε είπε ότι αυτό δεν είναι από το συγκερκιμενο πέσιμο αλλά από χρόνια ακινησία, κάτι σαν αγκύλωση, ειδικά το δεξί δεν αισθανόταν καθόλου.
Σε τηλεφώνημα προς τη γειτόνισσα για εξακρίβωση στοιχείων, από την περιγραφή που της έκαναν, τους είπε ότι το ζώο ήταν αυτό, αλλά τα πόδια του έχουν γίνει έτσι από την ακινησία, τώρα και εφτά χρόνια δεν έχει κουνηθεί καθόλου από το μπαλκονάκι, το μόνο που έκανε αυτός που το είχε ήταν να το ταΐζει και να το δέρνει.
Τα σκυλί είναι ένας υπέροχος χαρακτήρας Πιτ Μπουλ αρσενικό 7 ετών τόσο καλό που ακόμα δεν το έχουν ακούσει να γαυγίζει, βρίσκετε ακόμα στον κτηνίατρο τα δύο του πίσω πόδια έχουν αρχίσει να πατούν σταθερά στο έδαφος και να περπατούν, είναι τελείως καλά κουτσαίνει πολύ λίγο τόσο που αν δεν το γνωρίζει καποιος μπορεί και να μην το καταλάβει.
Ο σύλλογος αναζητάει μια πραγματικά φιλοζωη οικογενεια, να αγκαλιάσει τον όμορφο πιτμπουλίνο και να τον βοηθησει να ξεχασει τα βασανιστηρια του.Δεκτοι υποψήφιοι και απο Αθηνα.
Επιπλέον, οποιος μπορει να στηριξει οικονομικά τον σύλλογο, για να διασφαλισθει η φιλοξενία του σκυλάκου στην πανσιον ή να καλυφθει μέρος του κόστους αγωγής μπορει να βρει τον λογαριασμο στο site http://zoofilidrasi.gr/joomla/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=10&Itemid=81

Τηλ επικοινωνιας 6972666071

-Χαριζεται ο σκυλάκος της φωτογραφιας. Γλιτωσε μονος του απο συνεχή βασανιστηρια 7 ετων πηδωντας απο το μπαλκονι 3ου οροφου αλλα κρατησε τον απιστευτο και φιλικο του χαρακτηρα.ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Τηλ επικοινωνιας 6972666071

Δεν υπάρχουν σχόλια: