Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Η Μαυρούλα έφυγε αλλά ο λογαριασμός της έμεινε...

ΜΑΥΡΟΥΛΑ! Ενα πανέμορφο σκυλάκι το οποίο για αρκετό καιρό αποτελούσε
*ένα εξαιρετικό φύλακα στις εγκαταστάσεις που το φιλοξενούσαν
*ένα πιστό φίλο στους ανθρώπους που -με πενιχρούς μισθούς & κίνδυνο της ίδιας τους της δουλειάς- τη φρόντιζαν μαζί με πολλά ακόμα αδεσποτάκια

Ομως ένα χτύπημα από αυτοκίνητο -πιθανώς- αποτέλεσε την αιτία η Μαυρούλα να παρουσιάσει σοβαρά προβλήματα τα οποία στην αρχή δεν έδειξαν το μέγεθος της ζημιάς : τα εσωτερικά της όργανα είχαν όλα πειραχθεί, εσωτερική αιμοραγία και όχι μόνο.

Οι φύλακες που την φρόντιζαν δεν μπορούσαν καν να την πάνε στο γιατρό ιδίως λόγω του οικονομικού κόστους. Ετσι με τη διαμεσολάβηση φιλόζωων με τεράστια δράση στο χώρο- όπως της Αννας Ριζοπούλου- το σκυλάκι μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο. 15 μέρες φιλοξενία, ισχυρή αντιβίωση, χειρουργείο. Τιποτα δεν στάθηκε ικανό να κρατήσει στη ζωή τη πιστή Μαυρούλα.

Τεράστια η θλίψη των ανθρώπων που τόσο καιρό τη φρόντισαν. Ομως τεράστιο και το άγχος τους για την κάλυψη ενός ποσού που όσο μικρό & αν φαίνεται, είναι δυσβάσταχτο. Και δεν επιμένουμε όταν ξέρουμε ότι με τέτοιους μισθούς συντηρούν δεκάδες ζώα. Και δεν επιμένουμε όταν ξέρουμε ότι με τέτοιους μισθούς επιμένουν να προστατεύουν τα ζώα που διοικήσεις & διευθυντές κάποια στιγμή απείλησαν να απομακρύνουν.

Ετσι εμείς θα βοηθήσουμε. Το ποσό είναι πολύ μικρό -200eur -& ευχαριστούμε το κτηνίατρο μας που ουσιαστικά χρέωσε μόνο τα έξοδά του!

ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ http://www.adespotologio.blogspot.com/
Κατάθεση στο Ταχυδρομικό ΤαμιευτήριοΑριθμός λογαριασμού:
00088545709-9iban GR 32 0961 1320 0000 0088 5457 09-9A.
(ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ & ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΥΡΟΥΛΑ)

Εδώ θα αναρτηθούν - με επώνυμο ή όχι ανάλογα με την επιθυμία σας- τα ονόματα όσων επιθυμούν να βοηθήσουν μέχρι να συμπληρωθεί το επιθυμητό ποσό.

Η συνολική απόδειξη του κτηνιάτρου θα αποσταλεί επίσης σε όλους τους καταθέτες μαζικά.

Μόλις συγκεντρωθεί το ποσό θα ενημερωθείτε άμεσα ώστε να μην προχωρείτε σε καταθέσεις!


ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Για να σας ενημερώσουμε για το όνομα των κατόχων του λογαριασμού στείλτε mail στο saveileia2@yahoo.gr (τόσο για λόγους ασφαλείας του λογαριασμού όσο και για να σας ενημερώσουμε αν έχει καλυφθεί το ποσό)
AΦΟΥ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖA:Μόλις καταθέσετε παρακαλείσθε να αποστείλετε το όνομά σας & το ποσό που καταθέσατε στο saveileia2@yahoo.gr


Ξεκινάμε εμείς

Χριστίνα Λ (20eur)
Αγγελική Κ (30eur

1 σχόλιο:

ΗΛΕΚΤΡΑ είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ FORUM OURDOGS ΚΑΛΥΨΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΟΥΛΑ & ΕΞΟΦΛΗΣΑΝ ΟΙ ADMINISTRATORS ΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ!

ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ!