Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

βοηθήστε τον Ζήση μας!




Ο μικρός Ζήσης με την τόσο μεγάλη θέληση για ζωή ήρθε σε εμάς την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου. Παρ'ολο που δεν πατούσε το ποδαρακι του (μάλλον το είχε χτυπήσει αμάξι πριν λίγο καιρό), δε σταματούσε να κουνάει την ουρίτσα και να δέχεται το κάθε χαδάκι που του προσφέραμε. Ο Ζήσης, τωρα βρίσκεται στο ιατρείο του Κου Κτενά, έτοιμος για την εγχείρηση του, η οποία δυστυχώς δεν ξέρουμε αν θα έχει 100% επιτυχία διότι το γόνατο και οι αρθρώσεις του είναι σε πραγματικά πολυ κακή κατάσταση. Επίσης βρέθηκε καλαζάρ αλλα ευτυχώς σε αρχικό στάδιο.
Το κόστος για όλη την επέμβαση και την κατόπιν θεραπεία του, ανέρχεται στα 900 ευρώ (700 ευρώ η εγχείρηση και 200 ευρώ η θεραπεία για το καλαζάρ).
Παρ'όλο που κάποιοι μας ειπαν οτι θα ήταν καλύτερα να "κοιμιζαμε" τον μικρό μας φίλο, εμείς ειδαμε στα μάτια του μόλις 1 1/2 έτους Ζήση, τη θέληση του για ζωή , γι'αυτό και αποφασίσαμε να σταθουμε δίπλα του....

Επειδή το κόστος είναι αρκετά μεγάλο, όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει τον μικρούλη μας να σταθει πάλι στα πόδια του μπορεί να καταθέσει το ποσό που επιθυμεί στην τράπεζα Eurobank:
Αριθμός Λογ/σμου: 00260002650102328568


Όποιος επιθυμεί να δεί ή να μάθει περισσότερα για τον Ζήση μπορεί να καλέσει στο ιατρείο του Κου Κτενά (τηλ: 210-6202150).

Ευχαριστούμε πολυ για το ενδιαφέρον σας.
Για τυχον απορίες μπορειτε να μου στειλετε εδω μηνυμα η email στο elisabetdimitra@hotmail.com.
Επίσης όποιος σκοπεύει να βοηθήσει οικονομικά,θα του αποσταλει σκαναρισμενη η αποδειξη και φωτογραφιες με την προοδο του Ζηση.

1 σχόλιο:

jimmy είπε...

AΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ! ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ