Κυριακή 4 Μαΐου 2008

Δράση 2 – Κουμπαράς για στειρώσεις, εμβολιασμούς και νοσηλεία


Ξεκινώντας από το Κτηνιατρικό Κέντρο Γάτας, σκοπεύουμε να τοποθετήσουμε κουμπαρά σε κτηνιατρεία που δέχονται να συνεργαστούν μαζί μας και να κάνουν ειδικές τιμές για στειρώσεις, εμβολιασμούς και νοσηλεία αδεσπότων. Κάθε μήνα ο κουμπαράς θα ανοίγεται από εθελοντή μας και ανάλογα το ποσό θα διατίθεται για στειρώσεις, εμβολιασμούς ή νοσηλεία κάποιου αδεσπότου που θα φέρει πελάτης του κτηνιατρείου ή κάτοικος της περιοχής.

Σκοπός μας είναι μέσω του κουμπαρά να προωθήσουμε την αυτενέργεια και την κινητοποίηση των φιλόζωων σε κάθε γειτονιά με σκοπό να αναλάβουν οι ίδιοι δράση για τα αδέσποτα που πιθανώς ταΐζουν.

Σύντομα θα αναρτήσουμε λίστα με τα κτηνιατρεία που θα φιλοξενούν τον κουμπαρά μας, αλλά και πληροφορίες για το πώς μπορεί κάποιος με καλύτερες τιμές στα σημεία αυτά να φροντίσει για τα αδέσποτα της γειτονιάς του. Μπορείτε να ρωτήσετε τον κτηνίατρο με τον οποίο συνεργάζεστε αν θα δεχόταν να τοποθετηθεί ένας τέτοιος κουμπαράς στο κτηνιατρείο αλλά και αν κάνει ειδικές τιμές για αδέσποτα και να οργανώσετε την διαχείρισή του σε συνεργασία με εμάς. Επικοινωνήστε με adespotakia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: