Κυριακή 4 Μαΐου 2008

Δράση 1 - Περίθαλψη και νοσηλεία

Μέχρι στιγμής και με έξοδα δικά μας αλλά και από εισφορές έχουμε αναλάβει τα έξοδα της νοσηλείας ζώων που βρέθηκαν χτυπημένα ή δηλητηριασμένα. Κάποια τα κατάφεραν και κάποια όχι. Αυτά όμως που τα κατάφεραν μας δείχνουν κάθε μέρα ότι αξίζει τον κόπο.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες για τα ζωάκια που έχουμε βοηθήσει ή αν έχετε ιδέες και προτάσεις για το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερα ζωάκια, μπορείτε να το κάνετε στο adespotakia@gmail.com.

Σας συστήνουμε εδώ τον Αλαντίν μας. Ο Αλαντίν βρέθηκε χτυπημένος από αμάξι άσχημα στο κεφάλι. Το σαγόνι του ήταν σπασμένο σε πολλά σημεία, και το ένα του μάτι πολύ άσχημα πρησμένο. Δεν μπορούσε να φάει και αν έμενε χωρίς περίθαλψη στον δρόμο θα πέθαινε σιγά-σιγά. Το χτύπημα στο κεφάλι του είχε προκαλέσει προβλήματα αστάθειας, δυσκολευόταν να περπατήσει, ακόμα και να σταθεί όρθιος. Ο Αλαντίν μετά από αρκετές εβδομάδες νοσηλείας στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γάτας έχει σημειώσει τεράστια βελτίωση. Περπατάει κανονικά, τρέχει κιόλας, και έχει αρχίσει να τρώει και κροκέτες, αν και ακόμα λίγο μουλιασμένες. Σύντομα θα στειρωθεί και θα είναι έτοιμος να βρει σπιτάκι. Είναι περίπου 5 χρονών. Αν θέλετε να υιοθετήσετε τον Αλαντίν, επικοινωνήστε με 6972852216)

Δεν υπάρχουν σχόλια: