Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Άμεση εθελοντική βοήθεια για τα πυρόπληκτα ζωάκια

Μέχρι και την Παρασκευή 28/8 εθελοντές θα συγκεντρώνονται κάθε μέρα στην Πλατεία Πεντέλης στις 10 και θα μοιράζονται σε ομάδες για να ψάχνουν για ζωάκια με εγκαύματα ή χτυπημένα.
Χρειάζονται επειγόντως εθελοντές, κατά προτίμηση με αμάξια και/ή κλουβιά, για την περισυλλογή, και οποιαδήποτε άλλη βοήθεια σε φάρμακα, φιλοξενία, κλπ, ό,τι μπορεί να διαθέσει ο καθένας.
6944694448 - Iro
6944554103
---------------------------------------------
o Σύλλογος " S.O.S Αδέσποτα Βριλησσίων", παρακολουθώντας άναυδος- όπως όλη η Ελλάδα -την τεράστια οικολογική και τελειωτική καταστροφή της Αττικής, αποφάσισε να συγκροτήσει ομάδες εθελοντών οι οποίες θα προσφέρουν βοήθεια στα κατοικίδια και τα ζώα παραγωγής που έχουν επιβιώσει στις πυρόπληκτες περιοχές. Οι ομάδες θα απαρτίζονται από εθελοντές και κτηνιάτρους. Χρειάζονται τόσο εθελοντές όσο και φάρμακα. Αν είστε κτηνίατροι επικοινωνείστε μαζί μας για να συμπεριληφθείτε στις ομάδες διάσωσης. Αν είστε ιδιώτες και έχετε χρόνο και ψυχραιμία, επίσης. Αν γνωρίσετε κάποιον που να μπορεί να βοηθήσει άμεσα ή να είναι κτηνίατρος/ γιατρός/ εμπορεύεται φαρμακευτικό υλικό ή θέλει να προσφέρει χρόνο δώστε του τα τηλέφωνά μας. Χρειαζόμαστε φάρμακα Convinia (κτηνιατρική αντιβίωση εφ' άπαξ), Fucidin αλοιφή (ανθρώπινο), κορτιζόνες (ανθρώπινο), ενέσιμες κτηνιατρικές αντιβιώσεις και για ζώα παραγωγής, γάζες, σύριγγες και γάντια μιάς χρήσης.

Το σημαντικό είναι ο χρόνος. Ο,τι γίνει πρέπει να γίνει σήμερα, αύριο, το πολύ μεθαύριο.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6944 554103 και 6944694448

Δεν υπάρχουν σχόλια: