Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Ζουζού, θύμα της δικής μας ανευθυνότητας

Λάβαμε την ακόλουθη αγγελία για την Ζουζού.
Ευχόμαστε ότι θα βρεθεί κάποιος που θα αγκαλιάσει αυτό το σκυλάκι με αγάπη και θα του δώσει αυτό που κάποιοι άλλοι του στέρησαν μέχρι τώρα: στοργή, αγάπη και ένα καλό σπίτι.



Ένα σκυλί φοβισμένο, ένα παιδί τρομαγμένο και ένα αυτοκίνητο σε ένα δρόμο ταχείας κυκλοφορίας. Το σκυλί τρομάζει από το παιδί, πετιέται πάνω και γαβγίζει, το παιδί τρομάζει από το σκυλί πετιέται στο δρόμο, το αυτοκίνητο χτυπάει το παιδί και το πετάει 30 μέτρα πιο κάτω στο οδόστρωμα. Είναι μια πραγματική ιστορία που συνέβη χθες 16 Ιουλίου του 2009 στις 9:30 περίπου το βράδυ. Ευτυχώς το παιδί γλύτωσε τα χειρότερα και το κόστος είναι απλώς κατάγματα, πόνος και ένα καλοκαίρι - ίσως και φθινόπωρο - στο γύψο.

Ευτυχώς και το σκυλί γλύτωσε τα χειρότερα, καταδικάστηκε όμως ύστερα από μια ζωή γεμάτη κακοποίηση, εγκατάλειψη και φόβο να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του σε ένα τσιμεντένιο κλουβί στο κυνοκομείο με υπεράριθμα σκυλιά και σαφώς όχι τις καλύτερες συνθήκες.

Παρακαλώ όποιος έχει περίσσεια στοργή και χώρο κατάλληλο να φιλοξενήσει τη Ζουζού ας επικοινωνήσει στο 6932311220. Αναλαμβάνονται τα έξοδα μετακίνησης. Είναι στειρωμένη και εμβολιασμένη. Η Ζουζού πιθανότατα κακοποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τον αρχικό «κηδεμόνα» της πριν εγκαταλειφθεί σε πολυσύχναστο δρόμο γεμάτο ανάλγητους, αδαείς και επίσης φοβισμένους περαστικούς οι οποίοι συνέχιζαν το ιστορικό της βίας απέναντί της μέχρι χθες το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: