Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Φιλίτσα και Μικρόβιο, 2 γατώνια με προσωπικό στυλ

Το καλοκαίρι τελιώνει σιγά σιγά και μαζί του ελπίζουμε και τα πεταμένα σκουπιδογατάκια που πολλοί από εμάς περιμάζεψαν μέσα από κάδους ή οπου αλλού τα πέταξαν συνάνθρωποί μας.

Η Φιλίτσα και το Μικρόβιο είναι δύο από αυτά. Δεν είχαμε την τιμή να τα γνωρίσουμε προσωπικά, αλλά η αγγελία τους μας προωθήθηκε και επιλέξαμε να την αναδημοσιεύσουμε εδώ γιατί μας κέρδισε.
Καλή τύχη στα δύο μικράκια.
Και φυσικά στηρίζουμε το Μικρόβιο στον αγώνα του για την κεκτημένη κονσέρβα.



Η Φιλίτσα είναι ένα γατάκι 2 μηνών που βρέθηκε να κάνει διακοπές σε κάδο σκουπιδιών! Δεν της άρεσε σαν μέρος όμως κι είπε να φωνάξει όσο μπορεί και να διαμαρτυρηθεί στον..ξενοδόχο. Ο ξενοδόχος δεν την άκουσε, είχε ήδη φύγει. Την άκουσε όμως κάποιος άλλος και τα "λούστηκε" αυτός. Τώρα η Φιλίτσα φιλοξενείται σε σπίτι μαζί με τα άλλα γατάκια που έκαναν διακοπές στον κάδο μαζί της. Έχει ξεθυμάνει και είναι πολύ πολύ ήρεμη, αφού στο δεύτερο "ξενοδοχείο" τα πράγματα είναι καλύτερα.
Απλώνει την θεσπέσια περίεργη γούνα της με επιδεικτικό τρόπο για να την θαυμάζουν τα άλλα γατάκια, τρώει εκλεκτικά και με στυλ, διατηρείται καθαρή και δροσερή και περιμένει να φύγει από το ξενοδοχείο για να πάει σπίτι της. Αρκετά με την περιπέτεια των διακοπών!
Η Φιλίτσα είναι εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη, πολύ παιχνιδιάρα, αγαπάει την παρέα των άλλων γατιών κάθε ηλικίας και πλέον έχει εξοικειωθεί απόλυτα με τους σκύλους.
Εάν ενδιαφέρεστε να πάτε την Φιλίτσα στο μόνιμο σπίτι της, επικοινωνήστε με το γραφείο τύπου της: gkekadwra@hotmail.com 6976 780 278



Το Μικρόβιο βρέθηκε μαζί με την Φιλίτσα- στην ίδια "κουκέτα" τα πετάξανε με διαφορά μίας ημέρας. Το Μικρόβιο είναι μόλις ενός μήνα, κατάμαυρο γατάκι για καλή τύχη με μία άσπρη τουφίτσα στην πατούσα. Είναι λίγο γκρινιάρικο και νευρόσπαστο θε έλεγε κανείς. Αλλά ας σκεφτούμε πως δεν έχει μαμά, περιτρυγιρίζεται από μεγαλύτερα γατάκια που το κοροιδεύουν, του τρώνε την κονσέρβα και του αφήνουν να κριτσανίσει τις κροκέτες..Κουρέλια τα νεύρα του..
Παρ'όλα αυτά, όσο μεγαλώνει, χαλαρώνει και μαθαίνει να προστατεύει την κεκτημένη κονσέρβα του πέφτοντας ολόκληρο πάνω στο μπωλ και τρώγοντας λαίμαργα.. Ούτε ψίχουλο δεν θα αφήσει. Πεινάει συνέχεια και ειδοποιεί με τις ανάλογες φωνές, όταν χορταίνει πέφτει στα μαξιλάρια με την Νυσταλέα και όταν είναι φαγωμένο και ξεκούραστο αρχίζει το παιχνίδι με την Φιλίτσα.
Εάν ενδιαφέρεστε να χαρίσετε στο Μικρόβιο την δική του γατο-ανθρωπο-οικογένεια για να "διοικεί" επικοινωνήστε με το gkekadwra@hotmail.com 6979 780 278

Υγ: Κονσέρβες θέλω τα φακελάκια με το ΖΕΛΕΕΕΕ...
Μικρόβιο..

Δεν υπάρχουν σχόλια: