Τρίτη 19 Μαΐου 2009

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ από το Ελληνικό Ταμείο Μέριμνας Ζώων (GAWF)





Συνήθως όταν μιλάμε για ζώα, πρόκειται για κάποιο δυσάρεστο περιστατικό. Αλλά ο Όσκαρ που έρχεται αεροπορικώς σήμερα, μετά από τη στάση του στο Κάϊρο, φέρνει μόνο καλά νέα. Έρχεται στην Αθήνα για να δείξει τι ευγενικός και καλός σύντροφος που είναι για την ανθρωποσύντροφό του την Joanne Lefson, παρόλο που ο ίδιος είναι ταπεινής καταγωγής αγνώστου πατρός και μητρός, προερχόμενος από ένα καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Κέϊπ Τάουν. Για αυτό:
Το Ελληνικό Ταμείο Μέριμνας Ζώων (GAWF) και οι Φίλοι των Ζώων Ν. Φιλαδέλφειας σας περιμένουμε όλους αύριο Τετάρτη 20 Μαΐου 2009 να γνωρίσουμε τον Όσκαρ, το σκύλο από τη Ν. Αφρική που κάνει τουρνέ σε όλο τον κόσμο μεταδίδοντας το φιλοζωικό μήνυμα ότι τα σκυλιά στα καταφύγια πρέπει να βγουν από τα κλουβιά-φυλακή τους και αξίζουν όλα μια οικογένεια να υιοθετηθούν.

Το πρόγραμμα της ημέρας έχει ως εξής:

9.00 π.μ. Επίσκεψη του Όσκαρ σε σχολείο της Ν. Φιλαδέλφειας
10.00 π.μ. Επίσκεψη μαθητών και Όσκαρ στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων της Ν. Φιλαδέλφειας
11.00 π.μ. Επίσκεψη του Όσκαρ στον Δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας
12.00 – 15.00 μ.μ. Βόλτα στην Αθήνα
15.00-17.00 μ.μ. Ο Όσκαρ ξεκουράζεται
17.00 μ.μ. Συνάντηση στην Πλατεία Συντάγματος, γωνία Οδού Μητροπόλεως έξω από το Ταχυδρομείο όπου ο Όσκαρ, φίλοι του και δημοσιογράφοι επιβιβαζόμαστε στο κόκκινο ανοιχτό τουριστικό λεωφορείο για να δει ο Όσκαρ τα αξιοθέατα της Αθήνας.

Θα χαρούμε πολύ να έρθετε όλοι και να γνωρίσετε από κοντά τον Όσκαρ και να σας εξηγήσει τι έχει δει σε όλο τον κόσμο και τι θέλει να επιτύχει.


Carol McBeth

www.gawf.org.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια: