Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2008

Τα Χριστούγεννα του Winnie

Τα νέα του μικρού Winnie από την Δέσποινα.



Ο Γουίνι και η μαμά του αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ !!!
Η εγχείρηση έγινε όπως θα ξέρετε με απόλυτη επιτυχία ...ο γουίνι αναρρώνει αργά αλλά σταθερά στο μόνιμο σπίτι του, πατάει όλο και περισσότερο το ποδαράκι του ενώ όλα τα υπόλοιπα αρχικά προβλήματα του όσον αφορά την κύστη του (ακράτεια, διάρροια κτλ) ανήκουν για τα καλά στο παρελθόν!!! Μέρα με τη μέρα δείχνει πιο σίγουρος και ευχαριστιέται το κάθε του λεπτό στον κόσμο αυτό...ΣΕ ΣΑΣ και στην αγάπη σας ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ...άν δεν υπήρχατε όλοι εσείς, ο γουίνι θα ανήκε σε μια "άλλη σφαίρα ζωής' τώρα και δεν θα έπαιζε, δεν θα περπατούσε, δεν θα τριβόταν στις φλοκάτες, δεν θα αναζήταγε χάδια, δεν θα κούναγε την απίθανη ουρίτσα του!!!

Τα πρώτα έξοδα της εγχείρησης για την αποκατάσταση του ενός ποδιού του καλύφθηκαν από εσάς…Ο δρόμος της θεραπείας του είναι βέβαια μακρύς, μιάς και το άλλο πόδι του που δείχνει μερικώς νεκρό, παλεύουμε να το αναστήσουμε με εναλλακτικές θεραπείες που βοηθούν στην ενεργοποίηση νεύρων και μυών έτσι ώστε τουλάχιστον να μην το σέρνει αλλά να μπορεί να το σηκώνει -αν όχι να το πατάει.. Προς το παρών κάνουμε υπομονή και ψάχνουμε και άλλες λύσεις ακόμη και στο εξωτερικό, έτσι ώστε να αποφύγουμε τον ακρωτηριασμό.

Ευχαριστούμε εκ βαθέων καρδιάς ΟΛΟΥΣ όσους βοήθησαν είτε οικονομικά είτε στέλνοντας τις ευχές τους και την αγάπη τους…Θερμά ευχαριστώ στην Άννα, Εύη, Αθηνά, Νάντια, Έλενα, Δώρα, Μαρία, Ρέα και σε όσους ακόμη ανώνυμους φίλους βοήθησαν τους δύσκολους αυτούς καιρούς…

Είθε όλους να σάς ακολουθεί πάντα ένα λαμπρό αστέρι, εμένα θα με ακολουθεί το άστρο του γουίνι και σάς ευχαριστώ γι αυτό…!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: