Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Γουίνι, ζητάει την αγάπη μας


Ο μικρός Winnie (κερδισμένος) ονομάστηκε έτσι γιατί κέρδισε άλλη μια ευκαιρία ενώ βρέθηκε πολύ κοντά στον θάνατο. Μετά από τροχαίο βρέθηκε στην στέγη του ΔΙΚΕΠΑΖ με τα δύο πόδια και την λεκάνη σε άσχημη κατάσταση. Στο ΔΙΚΕΠΑΖ δεν μπορούσαν να αναλάβουν το ορθοπεδικό χειρουργείο που χρειαζόταν η περίπτωσή του, οπότε η ευθανασία προτάθηκε σαν λύση.
Παρόλα αυτά ο μικρός Winnie, ούτε 2 ετών, είχε κοντά του τον δικό του φύλακα – άγγελο, την Δέσποινα, που αποφάσισε να παλέψει για αυτόν και να του δώσει μια ευκαιρία στην ζωή και την ευτυχία.
Ο Winnie εδώ και λίγες μέρες φιλοξενείται στο σπίτι της Δέσποινας και δείχνει πολύ χαρούμενος. Από το να βρίσκεται πονεμένος και τρομαγμένος σε ένα αφιλόξενο περιβάλλον βρέθηκε καθαρός και φροντισμένος να απολαμβάνει τον ήλιο σε ένα όμορφο κήπο, αλλά και ύπνο στο δικό του κρεβατάκι και όσα χάδια και αγκαλιές θέλει.
Το πρώτο του χειρουργείο έγινε αυτές τις ημέρες, το πρώτο βήμα σε ένα μακρύ δρόμο της επιτυχούς, ελπίζουμε, αποθεραπείας του.
Παρόλα αυτά, τα κτηνιατρικά του έξοδα είναι πολλά και η Δέσποινα χρειάζεται βοήθεια στο να τα επωμιστεί. Όποιος μπορεί και θέλει να συμβάλει έστω και λίγο θα είναι πολύ σημαντικό.
Και φυσικά, ελπίζουμε ότι ο Winnie θα είναι έτοιμος να βρει σύντομα το δικό τους σπίτι. Όποιος θέλει ας αγκαλιάσει αυτήν την πονεμένη ψυχούλα που θα του το ανταποδώσει σίγουρα με απέραντη αγάπη και αφοσίωση.
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον μικρούλη, για να συμβάλλετε οικονομικά ή ακόμα και να τον επισκεφτείτε, επικοινωνία με (adespotakia@gmail.com) ή απευθείας με την Δέσποινα (des_pip@yahoo.gr).

Καλή ανάρρωση Winnie!

Δεν υπάρχουν σχόλια: