Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Ο σάκος του Άγιου Βασίλη!

Ο Σάκος ΔΕΝ έχει καμία σχέση με την σε όλους μας γνωστή «σακούλα», που μας φέρνει λυπητερά «δωράκια» που είναι ζωντανή, και ξεφωνίζει απεγνωσμένα για βοήθεια, και θέληση για ζωή…….

Ο Άγιος Βασίλης φέτος ΔΕΝ θα φέρει μόνο δώρα, στον σάκο του, και καλά νέα, αλλά και εκκλήσεις βοηθείας.

Είναι απλές εκκλήσεις βοηθείας, ή αναζήτηση ιδεών, και πιθανών λύσεων. Σκοπός του σάκου, είναι να υπάρχουν κάπου μαζεμένες αυτές οι εκκλήσεις,( ΊΣΩΣ και να μαζέυονται ήδη εκεί με την νέα χρονιά) και να διαδοθούν σε όσο το δυνατόν περισσότερους ενδιαφερόμενους, με την ελπίδα, να βρεθεί λύση, ή η γέννηση μιάς ιδέας, ώστε ο δημιουργός της έκκλησης να κάνει ο ίδιος κάτι, για να λυθεί το πρόβλημα ή έστω να βελτιωθεί η κατάσταση…

Το αδεσποτολόγιο μπορούμε να είμαστε ΟΛΟΙ!!! Σε κάθε πόλη σε κάθε χωριό, μπορούμε να γίνουμε οι ίδιοι εθελοντές, και σαν εικονική οικογένεια, να βοηθάμε τους μικρούς μας φίλους, σε κάθε στιγμή που υπάρχει ανάγκη.

*Αφιερώνοντας λίγη ώρα από το εβδομαδιαίο σας πρόγραμμα για να βοηθήσετε τα αδέσποτα,.

*Προσφέροντας αντικείμενα, όπως κοτετσόσυρμα , παλιά τεντόπανα, σκυλόσπιτα κ.α σε στέγες που φιλοξενούν αδέσποτα.










Εδώ σας παρουσιάζουμε περιπτώσεις που χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας, έφτασαν ως e-mail για έκκληση βοήθειας , μπορούμε όλοι να κάνουμε κάτι και η πιο μικρή κίνηση σημαίνει πολλά!

Ξεκινάμε με τη Λάρισσα και μια ιδιόκτητη στεγη με αδέσποτα ζώα της κυρίας Αλεξάνρας,
προτεραιότητα της ειναι να δοθούν τα κουταβάκια σέττερ που της πέταξαν πρόσφατα έξω απο την πόρτα της, αλλά και να στειρωθούν ζώα, η στέγη στα 5 στρέμματα χώρου φιλοξενεί πάνω απο 300 αδέσποτα, δυτσηχως ο δήμος δεν έχει βοήθησει σε αυτό το έργο , παρακαλούμε λοιπόν να επέμβει και δείξει το ανθρωπίνο του πρόσωπο προσφέροντας στειρώσεις για τα αδέσποτα της περιοχής του, ωστε να μη γεννιούνται νέα αδέσποτα, παρακαλούμε τους ιδιοκτήτες ζώων να στειρώνουν τα ζώα τους και να μην τα αφήνουν να ζευγαρώνουν πετώντας μετά τα μωρά τους σε ζωόφιλους ανθρώπους.
Παρακαλούμε πολύ εσάς κατοίκους της Λάρισσας να βοηθήσετε όσο μπορειτε, με ξηρά τροφη για σκύλους, συρματόπλέγμα, τεντόπανα , σπιτάκια, εθελοντική εργασία , προώθηση αγγελιών για υιοθέσια, στειρωσεις.Εστω και ένα ζωάκι να μπορέσει αν στειρώσει ο καθένας μας λύνουμε το πρόβλημα μιας ολόκληρης περιοχής!

Συντονισμός εθελοντών μεσω του mail:costas.vegan@gmail.com
Επικοινωνία με την κυρία Αλεξάνρα:6973-583448
Έκκληση βοήθειας μέσω του Δήμου Λάρισας στο mail:protokolo@larissa-dimos.gr
Ας βοηθήσουμε όλοι, τα αδέσποτα δεν αηκουν μόνο στην κύρια Αλεξάνδρα ειναι ευθύνη και υποχρέωση όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: