Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Εθελοντική Κίνηση για την στήριξη του Φιλοζωικού Ελευσίνας



Οι ανάγκες τεράστιες, τα κονδύλια ελάχιστα και οι εθελοντές στην περιοχή της Ελευσίνας ακόμα λιγότεροι. Ετσι εθελοντές από όλοι την Αττικη προσπαθουμε να βοηθησουμε μια προσπάθεια που καλύπτει περίπου στα 60-100 ζώα..

Το προηγουμενο Σαββατοκύριακο έγινε ήδη μια πρώτη καταγραφή των προστατευομενων αδέσποτων του Συλλόγου, φωτογράφησή τους & προώθηση αγγελιών -που μέχρι τώρα ήταν σχεδόν ανύπαρκτη με αποτέλεσμα και η δυνατότητα εξευρευσης σπιτιών να ειναι το ίδιο ανύπαρκτη.

Τα περισσότερα ζώα ειναι θυματα κακοποίησης φρικτής ή εγκατάλειψης. Ομως η αγάπη της προέδρου & οι προσωπικές προσπάθειες της -καθώς και οι προσπάθειες των ελαχιστων μελών- έχει προσφέρει ανακουφιση στα ζώα. Ομως τα αδεσποτάκια χρειάζονται σπιτι, χρειάζονται οικογένειες.

Μεχρι τότε όμως θα προσπαθήσουμε σαν εθελοντές να βοηθήσουμε όπως μπορουμε.

Αυτη τη Παρασκευη θα κάνουμε άλλη μια εξόρμηση με στοχο αυτή τη φορά να μεταφέρουμε ακομα μερικές τροφές - οι οποίες έχουν τελειώσει!!!!!! Επίσης θα μεταφέρουμε φάρμακα, κουβερτούλες, σκυλοσπιτάκια,,, ο,τι μπορεί ο καθένας να φέρει!!!

Επικοινωνήστε μαζί μας αν σας ενδιαφέρει μια τέτοια εξόρμηση βοήθειας ουσιαστικής στα ζώα 6947693801, ΕΛΕΝΑ ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΥ, 6944860451, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΟΗ

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ!

http://adespotathriasio.blogspot.com/
http://adespotologio.blogspot.com/
ΖΩΟΦΙΛΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: