Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Κυριακή των Βαίων Γιορτή υιοθεσίας στη Λότζια , Ηράκλειο ΚρήτηςΚυριακή των Βαΐων 8 Απριλίου του 2012 οργανώνουμε ΓΙΟΡΤΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ & ΠΑΖΑΡΙ ΑΓΑΠΗΣ στη Λότζια 10.00-16.00

Θα έχετε την δυνατότητα να δείτε από κοντά τα κουταβάκια που θα είναι διαθέσιμα εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα και να υιοθετήσετε αυτό που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.
Χαρίστε τους την αγκαλιά της ψυχής σας, βοηθήστε τα να μεγαλώσουν σε σωστό περιβάλλον και όχι στα αφιλόξενα πεζοδρόμια της πόλης μας...

Σας περιμένουμε στη Λότζια! Μην ξεχάσετε να κρατάτε την ταυτότητα σας γιατί τα κουταβάκια μας χαρίζονται με συμβόλαιο υιοθεσίας. Η μόνη σας υποχρέωση θα είναι να φροντίζετε για την ευζωία τους και να τοποθετήσετε το microchip για εύκολη αναγνώριση σε περίπτωση απώλειας.

Συγχρόνως θα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας σε διάφορα πράγματα που θα διαθέτουμε στους πάγκους μας σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές: Πασχαλινές Λαμπάδες, Πασχαλινά γλυκά που θα βοηθήσουν να νοιώσετε το άρωμα του Πάσχα, είδη σπιτιού, παιχνίδια και πολλά- πολλά ακόμα.

Όσοι το επιθυμείτε θα μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας ως μέλη μας ή εθελοντές μας για να νοιώσετε κι’ εσείς το μεγαλείο του να χαρίζεις αγάπη και να εισπράττεις ευτυχία... Αν πάλι απλά θέλετε να ενημερωθείτε για τις δράσεις μας, θα είμαστε στην διάθεση σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: