Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Τα αδέσποτα της πατησίων 290 θα βρεθούν στο δρόμο..Τελικά από ότι φαίνεται σε αυτή τη χώρα πάντα τα ζώα την πληρώνουν.

Πριν κάποιο καιρό είχαμε δημοσιεύσει τα προβλήματα που δημιουργούσε στα ζώα που ζουν στο οικόπεδο στην Πατησίων 290 ο κύριος Αθανασόπουλος που έχει φωτογραφείο στην περιοχή. (Περισσότερα εδώ)

Μετά από τις συνεχείς πιέσεις του κυρίου Αθανασόπουλου, που δεν έχει προφανώς κάτι άλλο να ασχοληθεί εκτός από τις γάτες, οι εκπρόσωποι των ιδιοκτητών του οικοπέδου ζήτησαν αρκετά επιθετικά να απομακρυνθούν τα ζώα μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου. Ανέφεραν ότι θα αξιοποιηθεί το οικόπεδο, μπορεί να είναι πράγματι αυτός ο λόγος μπορεί και όχι...

Καθώς πρόκειται για ιδιόκτητο χώρο δεν μπορεί να γίνει κάτι. Τα ζώα πρέπει να φύγουν, αλλιώς θα βρεθούν στην πατησίων και τα περιμένει σίγουρος θάνατος. Τα περισσότερα από αυτά δεν έχουν βρεθεί ποτέ στο δρόμο.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν ο κάθε ανεύθυνος πετάει τα μωρά που γέννησε η γάτα του σε ένα χώρο που στην ουσία έχει ημερομηνία λήξης....

Είναι εξαιρετικά επείγον να βρεθεί λύση μέσα στον επόμενο μήνα για τα ζώα αυτά, τα οποία είναι 40-50. Πολλά από αυτά είναι νεαρά, πανέμορφα, ήμερα, στειρωμένα και εμβολιασμένα. Είναι άψογα ζώα για σπίτι, έχουν προωθηθεί με αγγελίες, αλλά δεν έχει ακόμα βρεθεί κανείς για αυτά. όποιος μπορεί να υιοθετήσει ή να φιλοξενήσει προσωρινά κάποιο ας μας ενημερώσει.


Αυτά που είναι άγρια μπορούν κάλλιστα να επανατοποθετηθούν σε κάποια εξοχική περιοχή ή σε εντελώς προφυλαγμένη αυλή όπου θα έχουν πρόσβαση σε φαγητό αλλά δεν θα κινδυνεύουν από αυτοκίνητα. Τα περισσότερα ζώα ειναι στειρωμένα, αλλά και αυτά που δεν είναι θα στειρωθούν όταν πιαστούν, πριν μετακινηθούν.

παρακαλούμε προωθείστε όπου μπορείτε. Είναι θέμα ζωής και θανάτου για τα ζωάκια αυτά.
επικοινωνία: adespotakia@gmail.com, 6938117816

1 σχόλιο:

ολα θα πανε καλα... είπε...

Γεια σας.

Θα το αναδημοσιεύσω στο blog μου - είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω...

Ελπίζω να βρεθεί ένα ζεστό σπίτι για τις γατούλες.

Γεωργία Μ.