Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Επιστολές διαμρτυρίες στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Επείδη η κατάσταση πλέον με τα ζώα στην χώρα μας είναι απερίγραπτη, επειδή έχουμε κουρατεί να ζούμε μέσα στον παραλογισμό της συνεχούς εγκατάλειψης, της καθημερινής κακοποίησης και των δολοφονιών ζώων της ήμερης ή άγριας πανίδας και επειδή θα πρέπει επιτέλους το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να λάβει μέτρα για την εφαρμογή της υπάρχουσας νομοθεσίας αλλά και την βελτίωσή της.

Απαιτούμε την άμεση ενεργοποίηση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων αλλά και κάθε άλλου αρμόδιου φορέα, για την επίλυση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων συντροφιάς αλλά και την προστασία των ζώων γενικότερα.

Ζητάμε:

--την τροποποίηση του Νόμου 3170/2003 ΄΄ Ζώα συντροφιάς, αδέσποτα ζώα συντροφιάς και άλλες διατάξεις ΄΄ ώστε να γίνει αποτελεσματικός και λειτουργικός.

--την εφαρμογή μέτρων για τον περιορισμό της εγκατάλειψης και της κακοποίησης των ζώων.
--την αλλαγή της εικόνας αυτής της ντροπής που παρουσιάζει η χώρα μας σε σχέση με τα ζώα

Παρακαλούμε θερμά ενώστε στην φωνή σας στην δική μας και στείλτε την δικιά σας επιστολή είτε με μαιλ, ταχυδρομικά ή με φαξ:
minister-mailbox@hq.minagric.gr, 2105237904 (Υπουργός κος Σκανδαλίδης)

milapo@hol.gr 210 5230472 (Υφυπουργός κα Αποστολάκη)

1 σχόλιο:

evi gerodimou είπε...

epitelous timoriste tous asineiditous pou kakopoioun ta zoakia..epeidi den exoun fonh kai den mporoun na iperaspistoun ton eafto tous de simanei pos prepei na anexonte tin orgh kai ti diastrofh kapion..iparxoun kai ta psixiatreia...