Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Παρατημένα κηνυγόσκυλα σε όλη τη Ρόδο (αναδημοσίευση)


http://adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1291:2010-11-10-12-08-17&catid=35:news&Itemid=67
Ένα blog αφιερωμένο σε ένα κυνηγόσκυλο που έχασε τη μάχη για τη ζωή, από ασιτία, καθώς το καταδίκασαν αυτοί που το εγκατέλειψαν έρχεται να αποκαλύψει κάθε περιστατικό κακοποίησης κυνηγόσκυλων στο νησί της Ρόδου, σύμφωνα με το email που λάβαμε.

Με την υπόθεση αυτή είχε ασχοληθεί και το adespoto.gr, τον Απρίλιο 2010, όπου μόνο στα Κοσκινού βρέθηκαν 4 σημεία με δεκάδες κυνηγόσκυλα να ζουν δεμένα, σε κλουβιά και σε άθλιες συνθήκες. Μετά την κατακραυγή από τοπικά,εθνικά και διεθνή ΜΜΕ, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ρόδου προχώρησε σε αποστολή επιστολών στους ιδιοκτήτες των ζώων καλώντας τους να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής των σκύλων τους. Ακόμα και σήμερα, τα σκυλιά παραμένουν στα ίδια σημεία, με τον ίδιο τρόπο και την ίδια ελλιπή φροντίδα εκτός από δύο που απομακρύνθηκαν από τα 2 δέντρα που ζούσαν και έπασχαν από Καλαζάρ. Άγνωστο τι απέγιναν αφού ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης τους δεν ήταν συνεννοήσιμος.

Στο blog του Black Velvet ,http://antihuntersrhodes.blogspot.com/

όπως λεγόταν ο άτυχος γκέκας που δεν κατάφερε να ζήσει, συγκεντρώνονται φωτογραφίες από κυνηγόσκυλα που βρέθηκαν παρατημένα στη Ρόδο, όλα επειδή δεν κυνηγούν ή επειδή είχαν κάποια ασθένεια. Αυτό το αίσχος πρέπει να σταματήσει και οι κυνηγοί να πάψουν να φωνάζουν ότι είναι αθώοι και φιλόζωοι!!!
http://www.youtube.com/watch?v=fv-R_XXe7o0&feature=player_embedded


http://antihuntersrhodes.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: