Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Έκκληση για φιλοξενίες - εθελοντές

Δυστυχώς το φθινόπωρο δεν εξελίσσεται πολύ ευχάριστα για εμάς...

Πέρα από τα δεκάδες γατάκια της άνοιξης και του καλοκαιριού, που φιλοξενούμε και που μας εμποδίζουν να βοηθήσουμε ζωάκια που είναι στο δρόμο, προστέθηκε και περιστατικό συλλέκτριας στο Καλαμάκι, στην οποία έφεραν το Υγειονομικο.

23 γάτες ενήλικες αστείρωτες γάτες σε ένα δωμάτιο 2χ3 χωρίς άμμο για την τουαλέτα τους. Έχουμε ήδη πάρει απο εκει 9 ζώα. Νεαρά και γλυκά πλάσματα που δεν τους άξιζε σε καμια περίπτση να ζουν αυτήν την κόλαση!
Και άμεσα θα πρέπει να απομακρύνουμε και τα υπολοιπα για να μην βρεθουν στο δρόμο.

Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ανθρώπους που μπορούν να φιλοξενήσουν προσωρινά κάποιο ζωάκι, είτε απο αυτά της συλλέκτριας είτε κάποιο γατάκι.

Επίσης, αν κάποιος δραστηριοποιείται στην περιοχή του Καλαμακίου ας επικοινωνήσει μαζί μας γιατί και εξω απο το σπίτι υπάρχουν πολλά αστείρωτα ζώα και μικρά. Παρόλο που ο χώρος δεν είναι άσχημος, καθως υπάρχει ένα μεγάλο πάρκο, θα πρέπει να ελεχθεί ο πληθυσμός με στειρώσεις γιατι ήδη τα μικρά που βρίσκονται στο δρόμο είνια πάρα πολλά.
εμεις μπορούμε να βοηθήσουμε με παγίδες, κλουβιά, κλπ, αλλα είμαστε ελάχιστοι άνθρωποι που τρέχουμε για πολλά και δεν μπορούμε πλέον να ανταποκριθούμε.

Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει με:
1.προσωρινή φιλοξενία
2.σύλληψη ζώων για στείρωση και μεταφορά στον κτηνίατρο
3.οικονομικά για την στείρωση των ζώων

ας επικοινωνήσει με το adespotakia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: