Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Εκκληση βοήθειας για τον Salem τον μικρό αρουραίο




Η 18άχρονη Αμαλία ζητά βοήθεια προκειμένου να χειρουργήσει το κατοικίδιο αρουραίο τον Σάλεμ , το ζωάκι πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα, το κόστος της εγχειρήσης είναι 100 ευρώ αλλά λόγω του νεαρού της ηλικίας και των οικονομικών δυσκολιών η Αμαλία και ο Σάλεμ ζητούν την βοήθεια όλων μας.

Μπορείτε να ενισχύσετε καλώντας της στο τηλ, 69 76 94 33 11 ή βάζοντας χρήματα στο paypal που έχει ανοιχτεί για τον μικρό Σάλεμ καθώς η Αμαλία δεν έχει τραπεζικό λογαριασμό λόγo ηλικίας:http://www.gofundme.com/g9fyg

Το γράμμα της είναι το εξής:
Πρόκειται λοιπόν για έναν κατοικίδιο αρουραίο, που έχει δυο όγκους (αδενώματα) αρκετά μεγάλα, εδώ και μερικούς μήνες. Η εγχείριση κοστίζει 100 ευρώ με ρίσκο 10% να πεθάνει το ζώο, αλλά αν ζήσει μπορεί να αντέξει και έναν χρόνο ακόμα, σύμφωνα με τον κτηνίατρο. Προσωπικά έχω ήδη 35 ευρώ, με τα οποία θα εξεταστεί πρωτύτερα και ίσως πάρει αντιβίωση για τυχόν αναπνευστικά (αλλιώς, δεν θα επιζήσει με την αναισθησία). Καταλαβαίνω πως γενικά θα υπάρξει προκατάληψη για κάτι τέτοιο, καθώς ιδιαίτερα στην Ελλάδα δεν είναι αγαπητά ζώα, αλλά, έχοντας 7 συνολικά αρουραίους για κατοικίδια, μπορώ να πω πως είναι και αυτά ζώα έξυπνα, κοινωνικά, με ενδιαφέρον για τα πάντα. Δυο άλλοι που είχα πέθαναν, κυρίως επειδή δεν είχαμε βρει έγκαιρα τα χρήματα να κάνουμε κάτι. Επειδή αυτός ο αρουραίος, η Salem, είναι γενικώς σε καλή υγεία και μπορεί να ζήσει ακόμα, δεν θέλω και αυτή να την βλέπω να αργοπεθαίνει. Είναι 2 χρονών τώρα.
Ελπίζω να καταλαβαίνετε την θέση μου, δεν θέλω να βλέπω το ζώο έτσι. Πλέον αδυνατίζει πολύ, και δυσκολεύεται όταν περπατάει έξω (κάνει κύκλους, πέφτει κάτω). Επίσης, επειδή είναι τρωκτικά δεν τα νιώθω ως λιγότερο σημαντικά ζώα. Περνούν αρκετές ώρες έξω από το κλουβί (μάλιστα την συγκεκριμένη, την Salem, μια φορά την έχασα έξω από το σπίτι, αλλά την βρήκα την επόμενη μέρα). Η Salem είναι επίσης εκπαιδευμένη, όπως και οι άλλοι μου αρουραίοι (κάνουν κολπάκια όπως να στέκονται όρθια ή να κάνουν σβούρα για να ''ζητήσουν'' φαί). (Σας το αναφέρω απλά για να πάρετε μια ιδέα για τον χαρακτήρα των ζώων αυτών).

Σας παραθέτω μερικές φωτογραφίες ως συνημμένα. Το τηλέφωνό μου είναι: 69 76 94 33 11 ''

Δεν υπάρχουν σχόλια: