Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Βοηθήστε τον παππούλη Μπρούνο


Ο γλυκός Bruno είναι περίπου 8 ετών και βρέθηκε πριν 1 χρόνο να περιφέρεται στην Ελευσίνα. Μάλλον πέρασε όλη του τη ζωή δεμένος, αφού στο λαιμό είχε σημάδι από δέσιμο.

Όταν τον ανέλαβαν στο καταφύγιο παρατήρησαν μία αστάθεια στα πίσω του πόδια και όσο περνούσε ο καιρός η κατάστασή του χειροτέρευε.

Ανακαλύφθηκε ότι το πίσω μέρος του σώματος του είναι ατροφικό σε σχέση με το μπροστινό και οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι έχει πρόβλημα σε δύο σημεία της σπονδυλικής του στήλης. Ιδιαίτερα, κοντά στην ουρά υπάρχη σύμπτυξη που θα του προκαλούσε αφόρητους πόνους αν δεν είχε και το δεύτερο σημείο προβληματικό! Και σαν να μη του φτάνουν όλα αυτά, έχει και αυχενικό πρόβλημα.

Ο γιατρός συνιστά να γίνει μία μαγνητική, η οποία στοιχίζει 400 ευρώ ενώ τα χειρουργεία που θα χρειαστεί θα κοστίσουν πάνω από 2.000 ευρώ. Οι ζωόφιλοι είναι σε επικοινωνία και με κλινική στο Ανόβερο της Γερμανίας αλλά το κόστος είναι ιδιαίτερα μεγάλο.

Ο Bruno είναι ένας πολυ καλός σκυλαρακος,έχει όρεξη για ζωή αλλα δεν μπορει να την απολαύσει όπως πρέπει.Είναι πολυ τρυφερος και υπομονετικος.Μιας και η ζωή του μέχρι να εμφανιστεί δεν πρέπει να ήταν καλη θελουμε να του δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία και ας είναι παππουλης, λένε οι κοπέλες που τον φροντίζουν, όπως πολλά άλλα ζώα που έχουν αναλάβει στο παρελθόν και χρειάστηκαν δύσκολα ορθοπεδικά χειρουργεία.

Αν θέλετε να βοηθήσετε τον Bruno, επικοινωνήστε με το 6947829826.

Δεν υπάρχουν σχόλια: