Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

12Η & 13Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ ΓΑΤΑΣ



Η ανοιξιάτικη έκθεση γάτας είναι γεγονός!
Εμείς θα είμαστε εκει, πιθανώς με συμμετοχές από τα αδεσποτάκια μας.
Σας περιμένουμε!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
12Η & 13Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ ΓΑΤΑΣ
ΣΤΗΝ «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Την 12η και 13η Διεθνή Έκθεση Μορφολογίας Γάτας που πραγματοποιείται σε περισσότερες από 34 χώρες παγκοσμίως, διοργανώνει ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΑΤΑΣ για πρώτη φέτος στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Αίθουσα «Κωνσταντίνος Καβάφης», Πειραιώς 100, Γκάζι), στις 17 και 18 Απριλίου 2010.
Στην έκθεση θα λάβουν μέρος 30 περίπου εκτροφεία γάτας και πολλοί ιδιώτες-κάτοχοι γάτας επιπέδου έκθεσης. Η κριτική επιτροπή με άτομα που έρχονται από το εξωτερικό, εξειδικευμένα στο είδος και με ειδικές γνώσεις στη μορφολογία της κάθε φυλής, όπως Persians, Exotics, Spynx, Ragdolls, British Shorthair, Main coon, γάτα Αιγαίου κ.ά., αποτελείται από την κα Françoise Milcent (όλες τις ράτσες, Γαλλία), ο κύριος Louis Coste (όλες τις ράτσες, Γαλλία) και τον κ. Fabrice Calmès (Ι, ΙΙ,ΙΙΙ κατηγορία, Ελβετία).
«Η έκθεση αυτή θα είναι μια γιορτινή εκδήλωση για παιδιά, φιλόζωους, αλλά και για όλο τον κόσμο», τονίζει σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του ΔΣ της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων κ. Φώτης Ιγνατίου. «Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις γάτες, το πλάσμα, δηλαδή, εκείνο που κατά την αρχαιότητα αποκαλούσαν «φύλακα των ψυχών», αλλά ακόμη και σήμερα αποτελεί πηγή έμπνευσης για καλλιτέχνες και μη».
Ο Ελληνικός Όμιλος Γάτας ιδρύθηκε το 1995 και είναι μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γάτας (FIFE).H FIFE είναι ο Διεθνής Οργανισμός στον οποίο ανήκουν οι Εθνικές Ομοσπονδίες Γάτας. Ιδρύθηκε το 1949 και εδρεύει στη Γενεύη.

Ώρες λειτουργίας: 10.00-20.00
Είσοδος: 3 € (για ενήλικες), ελεύθερη (για παιδιά)

5 σχόλια:

Marineiro είπε...

Καλησπέρα!!Ενδιαφέρομαι να παρευρεθώ!Ξέρετε να μου πείτε ποιες ώρες θα βρίσκονται εκεί οι εκτροφείς;Θα είναι στον χώρο της έκθεσης όλη την ημέρα;Κάθε ράτσα γάτας θα παρουσιαστεί συγκεκριμένη ώρα;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

adespotologio είπε...

ναι, θα ειναι ολη την ημερα οι εκτροφεις, αλλα και ιδιώτες!
τα ζωάκια διαγωνιζονται με την σειρα, δεν ξερουμε εκ των προτερων συγκεκριμενη ωρα.
θα μπορουσατε να επικοινωνησετε απευθειας με τον ΕΟΓ για περισσότερα

Unknown είπε...

θελω να μας πειτε αν ολα τα εκτροφεια που ηταν στην διεθνης εκθεση γατας ειναι νομιμα??????? απο οτι γνωριζω ουτε τα μισα δεν ειναι νομιμα...και ενα απο τα παρανομα εκτροφεια ειναι της προεδρου...του ελληνικου ομιλου γατας...

Unknown είπε...

θελω να μας πειτε αν ολα τα εκτροφια που πηραν μεροσ στην εκθεση γατας ειναι νομιμα..??? απο οτι ξερω ουτε τα μισα δεν εχουν αδεια....και ενα απο αυτα ειναι της προεδρου του ελληνικου ομιλου γατας.

Marineiro είπε...

Μαρία,δεν ξέρω ποιες είναι οι πηγές σου,αλλά ειδικά της προέδρου είναι εγγεγραμμένο στη Fife και δεν μπορεί να τα λέει αυτά έτσι στον αέρα η γυναίκα γιατί θα την πάνε μέσα...!Εσύ από πού τα έμαθες αυτά και τα υποστηρίζεις;