Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Βοήθεια για τρία σκυλάκια της Ελευσίνας

Η Εθελοντική ομάδα για τα αδέσποτα της Ελευσίνας δραστηριοποιείται τα τελευταια χρόνια στην περιοχή της Ελευσίνας αλλά και γειτονικών περιοχών. Η βασική της δράση επικεντρώνεται στην στείρωση, σε συνεργασία και με το Δήμο, περίθαλψη και φιλοξενία για υιοθεσία για αδέσποτα σκυλάκια, αλλά περιστασιακά και γατούλες.

Η σίτιση, φροντίδα και οι θεραπείες των ζώων επιβαρύνουν αποκλειστικα τους 3-4 εθελοντές που φροντίζουν τα σκυλάκια. Τα παιδιά μας ενημέρωσαν ότι χρειάζονται βοήθεια με 3 από τα σκυλάκια που διαγνώστηκαν με λεισμανίαση και το κόστος της θεραπείας τους με μιλτεφοράν είναι υψηλό.

Επιπλέον, ηπάρχει μεγάλη ανάγκη σε αποπαρασιτικά, τροφές, φάρμακα και παλιές κουβέρτες, χαλάκια, κλπ.

όποιος μπορεί να βοηθήσει ας επικοινωνήσει με το 6947829826, riapantali@yahoo.gr

Τα τρία σκυλάκια που χρειάζονται βοήθεια με την θεραπεία τους είναι ο Κάλβο, ο Ζήκος και η Ντίνα. Σας περιμένουν αν θέλετε να τα γνωρίσετε από κοντά και, γιατί όχι, να τους δώσετε μια ευκαιρία για το δικό τους σπίτι.



Ο Κάλβο ζει κοντά μας πάνω από 3 χρόνια, είναι περίπου 6 χρόνων και ένα πολύ γλυκό, μεγαλόσωμο μωρό. Είναι πολύ ήσυχος και φιλικότατος με τους ανθρώπους. Δυστυχώς τόσο καιρό δεν υπήρξε ούτε ένας ενδιαφερόμενος για τον Κάλβο από πουθενά…
Οι τελευταίες εξετάσεις του Κάλβο δυστυχώς έδειξαν καλαζάρ. Η θεραπεία του με μιλτεφοράν θα στοιχίσει 340 ευρώ. Όποιος μπορεί να βοηθήσει τον Κάλβο αναλαμβάνοντας μέρος της θεραπείας του ας επικοινωνήσει μαζί μας.
Παρόλα αυτά, αυτό που πραγματικά χρειάζεται ο Κάλβο είναι ένα καλό σπίτι αφού ολοκληρώσει την θεραπεία του. 6947829826, riapantali@yahoo.gr



Ο Ζήκος βρέθηκε στην γειτονία μας και θεωρήσαμε ότι είναι ένα αδύνατο και ταλαιπωρημένο κουτάβι. Δεν είναι όμως! Είναι περίπου 2 ετών και προφανώς παρατημένος λόγω καλαζαρ. Είναι γλυκύτατος, με κοπρέ φατσούλα αλλά μικρόσωμος!
Ο Ζήκος χρειάζεται οικονομική βοήθεια για την θεραπεία του αλλά και έναν άνθρωπο με μεγάλη καρδιά για να τον υιοθετήσει. 6947829826, riapantali@yahoo.gr



H Ντίνα είναι μια σκυλίτσα που είναι κοντά μας από μωρό. Είναι πλέον 1,5 χρονών και είναι αρκετά διστακτική κυρίως με όσους δεν γνωρίζει. Για αυτήν υπήρξε ενδιαφερόμενη αλλά δυστυχώς κάνοντάς της εξετάσεις ανακαλύψαμε ότι είναι θετική σε λεισμανία, αν και εξωτερικά δεν είχε κάποιο σύμπτωμα.
Όποιος θα ήθελα να δώσει στην Ντίνα ένα σπίτι ή να βοηθήσει με την θεραπεία της ας επικοινωνήσει με το 6947829826, riapantali@yahoo.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: