Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Φόλες ξανά στο ΚρυονέριΛάβαμε το ακόλουθο. Παρακαλούμε ας στείλουμε όλοι μια επιστολή ή μαιλ στον Δήμο. Για να δουν ότι πραγματικά υπάρχουν άνθρωποι που τους ένδιαφέρει...

Στο Κρυονέρι μετά από παύση ολίγων μηνών το καθεστώς της ΦΟΛΑΣ επανήλθε.
Σήμερα βρήκαμε νεκρή την Μπρούνα που οκτώ χρόνια τώρα ζούσε απέξω από το σπίτι της οικογένειας που την είχε πρωτομαζέψει και που βέβαια ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα γι'αυτήν. Μέλη της Φιλοζωικής μας την είχανε πριν χρόνια στειρώσει και την τάιζαν και φρόντιζαν καθημερινά. Δυστυχώς η Μπρούνα έγινε στόχος μερικών νέων γειτόνων, που είχαν ενοχληθεί από τα γαβγισματά της.
Η Μπρούνα είχε ενα φρικτό θάνατο, μόνη και αβοήθητη εξω από τα σπίτια των "καλών ανθρώπων". Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε για τον αργό βασανιστικό της θάνατο.
Αντιδραστε εναντίον αυτής της συνεχόμενης ωμής βίας που σε πολλούς Δήμους και Κοινότητες έχει γίνει μόνιμο καθεστώς τρόμου και φόβου για τα αδέσποτα ζώα.
Κάνουμε έκκληση σε όλους τους φιλόζωους να διαμαρτυρηθούν στην Κοινότητα Κρυονερίου η οποία έχει όλη την ευθύνη και αδιαφορεί παντελώς για αυτήν την ολέθρια κατάσταση.
Ευχαριστούμε
Ν.Σιώκου

Τηλέφωνο Κοινότητας : 210-8161693
mail: koinotita@kryoneri.gr
Πρόεδρος: Γιάννης Καλαφατέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: