Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Train A Stray



Το νέο πρόγραμμα του StraysHelp: Train A Stray

Πατήστε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για πληροφορίες

Τo Strayshelp σας ανακοινώνει με χαρά την συνεργασία του με το

ΘΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΥΛΩΝ

πραγματοποιώντας το πρόγραμμα ''Εκπαιδεύστε ένα αδέσποτο''!

Όσοι απο σας επιλέγετε να υιοθετήσετε ένα ημίαιμο ζωάκι, δεν απολαμβάνετε μόνο τα καλά του απίστευτου χαρακτήρα τους και της μοναδικής ομορφιάς τους, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το σώζετε κυριολεκτικά χαρίζοντας του ένα σπίτι, αλλά πλέον έχετε και

δωρεάν μάθημα από θετικό επαιδευτή!!!

Με σκοπό να παρακινήσουμε όλο και περισσότερα άτομα όχι να μόνο να υιοθετούν πρώην αδέσποτο αλλά να ασχολούνται και μαζί του για τη σωστότερη κοινωνικοποίηση του και να το εκπαιδεύουν με σωστές μεθόδους,χωρίς βία προς τα ζώα, οι δάσκαλοι του ΘΕΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ μας βοηθούν προσφέροντας σε

3 άτομα την εβδομάδα,

ένα μάθημα για τα σκυλάκια τους,

δωρεάν.

Σε περιπτώσεις που κάποιο κουτάβι ή ενήλικο έχει ανάγκη για λίγη περισσότερη δουλειά θα υπάρχει bonus μάθημα!

Για να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα εκπαίδευσης,

τα βήματα είναι απλά:

1. Υιοθετείτε ένα πρώην αδέσποτο από κάποιο σωματείο,καταφύγιο ή εθελοντή που συνεργαζόμαστε.
2. Μας στέλνετε στο trainastray@strayshelp.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. τη φωτογραφία του ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι το σκυλάκι είναι πρώην αδέσποτο και φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα υιοθεσίας StraysHelp μαζί με τις παρακάτω υποχρεωτικές πληροφορίες:

* Όνομα ζώου
* Φύλο ζώου
* Ηλικία ζώου
* Αριθμός microchip
* Ημερομηνία υιοθεσίας
* Όνομα σωματείου/καταφυγίου/εθελοντή από όπου το υιοθετήσατε
* Στοιχεία επικοινωνίας με εσάς (όνομα και τηλέφωνο)
* Προαιρετικά:αν έχετε παρατηρήσει κάτι ιδιαίτερο στη συμπεριφορά του το οποίο θέλετε να διορθώσετε,μας το γράφετε.



3. Περιμένετε να σας στείλλουμε επιβεβαιωτικό e-mail, μόλις κληρωθείτε, με το μοναδικό σας κωδικό συμμετοχής (τον οποίο θα έχουμε γνωστοποιήσει ήδη στο ΘΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ),την ημερομηνία του μαθήματος και διεύθυνση του ΘΕΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. (Σε περίπτωση που δεν μπορείτε την συγκεκριμένη ημερομηνία,κανονίζετε με το δάσκαλο κάποια άλλη).

-->Περιμένουμε τις συμμετοχές σας ώστε να αρχίσει η ψηφοφορία!

***Απαραίτητες προϋποθέσεις & όροι συμμετοχής***

* Το ζώο θα πρέπει να είναι πρώην αδέσποτο και να έχει φιλοξενηθεί στις αγγελίες του προγράμματος StraysHelp.gr ώστε να είναι δυνατό να εξακριβωθεί ότι έχει υιοθετηθεί από σωματείο/καταφύγιο ή εθελοντή.
* Τα 3 σκυλάκια ανά εβδομάδα που θα κερδίζουν από ένα μάθημα θα επιλέγονται κατόπιν ψηφοφορίας από τους εγγεγραμένους χρήστες του StraysHelp.gr.Τα 3 πρώτα σκυλάκια με τις περισσότερες ψήφους θα κερδίζουν από ένα μάθημα για μια συγκεκριμένη εβδομάδα και ΔΕΝ μπορούν να ξανασυμμετάσχουν στο πρόγραμμα Train A Stray.Όσα σκυλάκια δεν κερδίζουν,παραμένουν στη ψηφοφορία για την επόμενη εβδομάδα κ.ο.κ.
* Το πρόγραμμα ''Train A Stray'' απευθύνεται μόνο σε κατοίκους Αθήνας,καθώς το ΘΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ βρίσκεται στην Αθήνα.Επομένως, δεν είναι δυνατή η παραχώρηση κωδικού για άτομα που έχουν υιοθετήσει αδέσποτο στη Θεσσαλονίκη ή άλλες πόλεις.
* Το πρόγραμμα ''Train A Stray'' ισχύει για όλες τις υιοθεσίες που έγιναν από 1/3/2009 κα μετά.
* Θα πρέπει να έχουμε όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται (στο βήμα 2) και πλήρη στοιχεία επικοινωνίας.
* Στο ΘΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ μπορούν να πάνε 3 άτομα με τα σκυλιά τους ανά εβδομάδα.
* Η συμμετοχή στο μάθημα γίνεται ΜΟΝΟ αν έχετε τον απαραίτητο κωδικό τον οποίο σας παρέχει το StraysHelp κατόπιν συνεννόησης με το ΘΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.Καλό θα ήταν να εκτυπώνετε τον κωδικό (θα είναι σε μορφή ''πιστοποιητικού'',σε αρχείο Word) ώστε να τον δείχνετε στο ΘΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. Αν δεν μπορείτε να το εκτυπώσετε,μπορείτε να ενημερώσετε προφορικά για το κωδικό σας το ΣΧΟΛΕΙΟ,ο οποίος θα αποτελείται από γράμματα & αριθμούς. ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά άτομα χωρίς κωδικό συμμετοχής ή με κωδικό για τον οποίο δεν έχει ενημερωθεί το ΘΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΥΛΩΝ.
* Είναι πιθανό να υπάρξει αναμονή και ζητούμε την κατανόησή σας σε περίπτωση που δεν μπορείτε να έχετε το μάθημά σας άμεσα.Σε κάθε περίπτωση,θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
* Δεν υπάρχει κανένα χρηματικό αντίτιμο για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα Train A Stray

Δεν υπάρχουν σχόλια: