Κυριακή 5 Απριλίου 2009

ΦΟΛΕΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΦΩΚΙΩΝΟΣΞΗΜΕΡΩΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.

ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΝΕΓΡΗ ΚΑΙ ΤΕΝΕΔΟΥ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ – ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ, ΓΙΑ AΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΦΟΛΑΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗΣ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ.ΥΓΕΙΑ.

Ο ΜΑΥΡΟΥΛΗΣ, Ο ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΟΣ ΔΕΝ ΖΕΙ ΠΙΑ!!
ΤΡΙΚΛΊΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΦΑΔΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΑΜΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΤΡΟΠΙΝΗ, ΞΕΨΥΧΗΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ,
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΠΟΤΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΑΝΉΜΠΟΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΡΙΧΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ.

ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΞΕΨΥΧΟΥΣΕ ΤΟ ΖΩΟ ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΟΤΗΤΑ. ..
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑΡΑΧΤΗΚΕ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΗΚΕ ΕΣΤΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.


ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ, ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ …

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΕΝΟΣ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ , ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΦΑΙΡΏΝΤΑΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ.


ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΝΕΓΡΗ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΡΑΣΗ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΖΩΜΕΝΩΝ ΖΩΩΝ, ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΦΩΚ.ΝΕΓΡΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛ. ΚΥΨΕΛΗΣ..
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ …

Δεν υπάρχουν σχόλια: