Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

Ετήσια γιορτή του Αδεσποτολογίου - Μια εβδομάδα μετά!



Η τελευταία εβδομάδα ήταν αρκετά πολυάσχολη για την ομάδα μας, καθώς διοργανώθηκαν επιχειρήσεις στειρώσεων σε σημεία με ιδιαίτερη ανάγκη, όπως η γατο-αποικία στο πατήσια.
Αν και καθυστερημένα θα θέλαμε να πούμε δύο λόγια για την γιορτή μας που έγινε το προηγούμενο Σάββατο στην Δημοτική Αγορά της Κυψέλης.
Η βραδιά κύλησε πολύ ευχάριστα και χαρούμενα χάρις στην απίστευτη οργανωτικότητα και την πρωτοβουλία όλων των εθελοντών μας που συμμετείχαν στην διοργάνωση.
Μπουφές, φυλλάδια, ποτά, μουσική, προβολή και παρουσίαση, ενημέρωση και προωθητικό υλικό, υιοθεσίες, όλα λειτούργησαν στην εντέλεια. Δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο εκτός από ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλα αυτά τα παιδιά που μπήκαν στην ομάδα με όρεξη και καλή θέληση και προσέφεραν και προσφέρουν το χρόνο τους. Δεν φτάνει ο χωρος εδώ για να σας τιμήσουμε οπως σας αξίζει.

Εκτός από τους εθελοντές μας, Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

--Την Αλίκη και Τζίνα Δέγλερη και Νίκο Καραμήτσο που μας τίμησαν με την παρουσία τους για να παραλάβουν την χρυσή πατούσα που τους απονείμαμε, αλλά και τον κύριο Κτενά, τον κύριο Κρομμύδα και τον κύριο Κέστη, τους κτηνιάτρους που μας στηρίζουν όλο αυτόν τον καιρό. Ευχαριστούμε για την στήριξη και την βοήθειά τους, χωρις αυτους δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα.
--Την κυρία Σάμσων, εκ μέρους της SAPT HELLAS και την κυρία Ματαράγκα, εκ μέρους της GAWF και των ninelives που βραβευτηκαν επίσης για την στήριξή τους στην ομάδα μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ!
--Την μοναδική Κλειάνα - strayshelp, που βραβεύτηκε επίσης για την τεράστια προσφορά της στα αδέσποτα. Κλειάνα, χάρη σε εσένα δεκάδες αδεσποτάκια αυτήν την στιγμή απολαμβάνουν ένα ζεστό σπιτικό.
--Την ομάδα estiasis, τον νέο μας συνεργάτη, που ήρθε να φωτογραφίσει την εκδήλωση και θα αναλάβει την δημιουργία του νέου μας ιστοχώρου.
--Και κυρίως, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οικοδεσπότες μας, την Πρωτοβουλία πολιτών για την Δημοτική Αγορά Κυψέλης, που με προσωπική προσπάθεια και μεράκι μεταμόρφωσαν τον παρατημένο χώρο της Αγοράς σε ένα χώρο εκδηλώσεων ανοιχτό σε όλους με φιλική ατμόσφαιρα και τα 2 πανέμορφα γατάκια τους να τρίβονται στα πόδια των επισκεπτών. Ιδιάτερα ευχαριστούμε τον Δημήτρη Χαλάτση από την ομάδα της Αγοράς για την υποστήριξή του και την βοήθεια στο στήσιμο της εκδήλωσης.

Τέλος, ευχαριστούμε τον κόσμο που μας τίμησε. Ελπίζουμε να πέρασαν όλοι καλά όπως περάσαμε κι εμείς και να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στην επόμενη εκδήλωσή μας, που ελπίζουμε ότι θα γίνει σύντομα.

Σας ευχαριστούμε όλους! Μαζί μπορούμε καλύτερα!




1 σχόλιο:

:-:Strays' help:-: είπε...

Να στε καλά και συνεχίστε με την ίδια δύναμη κ το ίδιο κέφι να βοηθάτε τα αδεσποτάκια!!!!

Κλειάννα