Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Adespotologio Blog, 2008 -2014

Το Αδεσποτολόγιο ξεκίνησε σαν ένα blog την Πρωτομαγιά του 2008.
Το blog έγινε ομάδα εθελοντών, οι εθελοντές συστάθηκαν σε σωματείο. Tο σωματείο απέκτησε επίσημο ιστότοπο (www.adespotologio.gr).
Εμείς μεγαλώσαμε ο χρόνος μας μίκρυνε, από τη δεύτερη δεκαετία της ζωής μας μπήκαμε στη τρίτη, το σώμα μας βάρυνε, οι υποχρεώσεις μας λύγισαν, η Ελλάδα μας μας πούλησε... Tα ζώα όμως εξακολουθούν να μας χρειάζονται και οι δράσεις μας παραμένουν ενεργές, κάτι που δεν δεν αντικατοπτρίζεται πια στο blog μας, το οποίο από αυθόρμητη επικοινωνία και ενημέρωση κατέληξε σε ένα αραχνιασμένο διαδικτυακό αρχείο.
Η παραμέληση του Blog έχει γίνει καθαρά γιατί δεν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος και όχι γιατί δεν υπάρχουμε σαν σωματείο και σαν δράση.
Οι εθελοντές το γνωρίζετε πολύ καλά όσοι ασχολείστε με τα αδέσποτα πότε έρχοντε,  πότε φεύγουν, κάποιοι μετανάστευσαν, κάποιοι έκαναν παιδιά , κάποιοι απολύθηκαν και δεν έχουν σθένος να βοηθούν, η καθημερινότητα των περισσότερών μας έχει αλλάξει και ο χρόνος πλέον του καθενός αξιολογείται διαφορετικά.
Έτσι λοιπόν με λίγη μελαγχολία για το τέλος μιας εποχής, ίσως και λίγη άρνηση αλλά με καθαρό μυαλό, ωριμότητα και πάντα αγάπη για τα ζώα βάζουμε μια τελεία σε αυτό το blog που για όλους εμάς που βοηθούμε ζώα πίσω από το όνομα Αδεσποτολόγιο ήταν ένας τόπος να μοιραστούμε τις αγωνίες μας, να ζητήσουμε βοήθεια, να ενημερώσουμε, να βοηθήσουμε, να επικοινωνούμε.
Το blog θα παραμείνει ενεργό με τον ρόλο πλέον του αρχείου κι ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας στο επίσημο σπιτικό μας που είναι το www.adespotologio.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: