Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Μην ξεχάσετε το μπαζάρ μας - 16-18 Δεκεμβρίου!Σας περιμένουμε στο τριήμερο bazaar μας που θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 16 (14:00 – 19:00), Σάββατο 16 (11:00-19:00) και Κυριακή 17 (11:00-19:00) Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Liquimar Tanker Management (Αλωπεκής 3 και Ηροδότου, Κολωνάκι) που μας προσφέρει ευγενικά το χώρο.

Θα διατίθενται βιβλία, διακοσμητικά, ρούχα, κοσμήματα, γλυκά καθώς και πολλά άλλα είδη σε μεγάλη ποικιλία και εξαιρετικά χαμηλές τιμές, καθώς και το νέο μας ημερολόγιο.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε πολλά είδη καθώς μας τιμούν με την παρουσία τους κατασκευαστές μικροαντικειμένων και κοσμημάτων καθώς και το Flora's Grooming Academy και το Pet Art.

Επίσης θα υπάρχει σταντ ενημέρωσης με φυλλάδια αλλά και έμπειροι εθελοντές για να απαντήσουν σε θέματα φροντίδας των κατοικίδιων.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τις συνεχείς δράσεις της ομάδας μας ως προς την φροντίδα των αδεσπότων της πόλης μας (στειρώσεις, θεραπείες, υιοθεσίες) αλλά και την ενημέρωση των συμπολιτών μας για την αντιμετώπιση του προβλήματος των αδεσπότων στην χώρα μας.