Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Βοηθείστε μας να βοηθήσουμε την Κοκκινούλα


Βοηθείστε μας να βοηθήσουμε την Κοκκινούλα.
Η νεαρή αυτή κουκλίτσα εγκαταλήφθηκε σε σημείο όπου τα ζώα κινδυνεύουν από σκυλιά με αποτέλεσμα να βρεθεί με κατεστραμένο το πίσω ποδαράκι. (μια πιο λογοτεχνική απόδοση της ιστορίας της αλλά και των φίλων της θα βρείτε εδώ)
Την μαζέψαμε και χειρουργήθηκε. Την ονομάσαμε Ντάλια και πρόκειται για ένα αξιολάτρευτο και ευγενικό πλασματάκι με μεγάλη θέληση για ζωή. Είναι χαδιάρα και πολύ πολύ χαριτωμένη.

Το κόστος μόνο του χειρουργείου και της στείρωσης είναι 220 ευρώ. Ζητάμε την βοήθειά σας να καλύψουμε έστω μέρος του ποσού αυτού καθώς το σωματείο μας είναι εξαιρετικά επιβαρυμένο με την φροντίδα πολλών αδεσπότων και αντιμετωπίζει καθημερινά δύσκολα περιστατικά.

Για οποιαδήποτε βοήθεια για την γατούλα επικοινωνείστε στο adespotakia@gmail.com.

3 σχόλια:

ολα θα πανε καλα... είπε...

τι απέγινε με την Κοκκινούλα;Μπορείτε να μας πείτε δυό λόγια;Πού βρίσκεται τώρα;

Ευχαριστώ.

Γεωργία Μ.

adespotologio είπε...

Η κοκκινούλα ή όπως τη λέμε τώρα Ντάλια, είναι πολύ πολά καλά. Πολύ σύντομα θα αναρτήσω αναλυτικά νέα της και φωτογραφίες.
ειναι πολύ καλό και ήσυχο ζωάκι, έχει προσαρμοστεί πολύ καλά με τα υπόλοιπα ζωάκια με τα οποία φιλοξενείται και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την πρόοδό της και ευχαριστούμε τους ανθρώπους που την βοήθησαν.

ολα θα πανε καλα... είπε...

Μπράβο,χαίρομαι πολύ για την έκβαση!Είναι ολόιδια ο δικός μου γάτος(Σωτηράκης).
Να είστε καλά,καλή συνέχεια στο έργο σας!
Κι ένα χαδάκι για την Ντάλια από εμένα.