Σάββατο 16 Αυγούστου 2008

Γατούλες στα αζήτητα

Πρόσφατα δημοσιεύσαμε στο μπλογκ μας την επείγουσα περίπτωση του Μάξιμου, της Αλέξιας και της Δάφνης, αδέσποτες γατούλες σε κίνδυνο που περιμένουν να υιοθετηθούν.
Δυστυχώς οι γατούλες αυτές δεν είναι οι μόνες.

Ανάμεσα στις γατούλες που προωθούμε υπάρχουν πολλές οι οποίες περιμένουν για πάνω από έναν χρόνο. Όλες θύματα τροχαίων, ασθενειών ή κακοποίησης, αφού νοσηλεύτηκαν αναζητήθηκε για αυτές ένα καλό σπίτι, καθώς ήταν επικίνδυνο, αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις αδύνατο, να επανατοποθετηθούν στην παλιά τους γειτονιά.

Παρόλο που για αυτές μπήκαν αγγελίες σε πολλά ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα, για κάποιες από αυτές δεν έχει χτυπήσει καν το τηλέφωνο... Έχουν μείνει στα αζήτητα, μπορεί να έχουν φαγητό και φροντίδα, αλλά τους λείπει ο προσωπικός χώρος και ένας άνθρωπος με τον οποίο να δεθούν, να αισθανθούν ασφάλεια και να έχουν την αμέριστη προσοχή του.

Σας τις παρουσιάζουμε λοιπόν εδώ, με την ελπίδα ότι θα βρεθεί για αυτές ένα σπίτι ή έστω ένας προστατευμένος κήπος κατάλληλος να τις φιλοξενήσει. Οι γατούλες αυτές έχουν περάσει πραγματικά πολλά και σε κάποιες περιπτώσεις έδωσαν αγώνα για να επιβιώσουν. Είναι όλες μοναδικές και τρυφερές ψυχούλες, μην τις προσπερνάτε!

Όλα τα γατάκια είναι εμβολιασμένα, στειρωμένα και υγιέστατα.
Για οποιαδήποτε πληροφορία για τις γατούλες επικοινωνήστε με το adespotakia@gmail.com

Η Κούκι

Αδεσποτούλα που βρέθηκε χτυπημένη στα πίσω πόδια από αμάξι. Πρασινομάτα, παιχνιδιάρα, ζωντανή και τρυφερή, ένα ζωάκι που πραγματικά σου φτιάχνει το κέφι. Χαρίζεται μόνο για μέσα στο σπίτι ή για εντελώς προστατευμένο κήπο γιατί όπως έχει δείξει η πείρα μας, ζωάκι που έχει πάθει ήδη τροχαίο είναι επιρρεπές και σε δεύτερο. Είναι περίπου ενός έτους.

Η Τζίλντα

Βρέθηκε 3 μηνών με άσχημα χτυπημένο το ένα ματάκι και το πρόσωπο, κακοποιημένη από "άνθρωπο". Σαν αποτέλεσμα βλέπει μόνο από το ένα ματάκι. Η γατούλα αυτή δεν μπορεί να ζήσει στο δρόμο γιατί έχει μεγαλώσει σε σπίτι.
Είναι ένα ζωάκι χαμηλών τόνων, ήσυχη, γεμάτη θετική ενέργεια και απροσδοκητα τρυφερή με τους ανθρώπους, παρόλη την κακοποίηση που έχει υποστεί. Είναι 10 μηνών.

Φεία, Ίριδα

2 από τις 6 γατούλες που είχε για καιρό κλεισμένες συλλέκτης σε ένα κοντέινερ σε ένα κοντέινερ, με μοναδική περιστασιακή φροντίδα λίγο φαγητό και νερό. Μετά από επέμβαση φιλόζωων, σώθηκαν και φιλοξενeίται προσωρινά. Είναι και οι τρεις πολύ όμορφες, αλλά λίγο φοβισμένες. Παρόλα αυτά, η εμπειρία από την υιοθεσία των αδερφών τους έδειξε ότι αφού προσαρμοστούν στο νέο τους σπίτι μεταφορφώνονται σε ζώα που δείχνουν τεράστια αφοσίωση και αγάπη στον άνθρωπο με τον οποίο θα δεθούν.
Χαρίζονται για μέσα στο σπίτι μόνο ή για εντελώς προστατευμένο κήπο καθώς έχουν μεγαλώσει σε κλεισμένο χώρο και δεν έχουν μάθει να κινούνται στο δρόμο.




Ο Ρούλης

Ο Ρούλης ζούσε σαν αδέσποτος σε γειτονιά καθόλου φιλική με τα ζώα, οπότε για να γλυτώσει από την φόλα δώθηκε για φιλοξενία. Έχει μάθει να κυκλοφορεί έξω, και του αρέσει ιδιαίτερα, οπότε θα ήταν πολύ χαρούμενος και με έναν σχετικά προστατευμένο κήπο ή αυλή. Είναι περίπου 1.5 έτους.

Θερμή παράκληση εκ μέρους μας να προωθήσετε τις αγγελίες τους ώστε να βρουν κι αυτά κάποτε το σπιτάκι που περιμένουν τόσο καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: