Πέμπτη 10 Ιουλίου 2008

Θεματικό μπαζάρ μήνα Ιουλίου


Θεματικό μπαζάρ μήνα Ιουλίου

Με θεμα καλοκαίρι, γάτες, σκυλάκια, ονειρόσκονη!


Το Αδεσποτολόγιο έχει την τιμή να συνεργαστεί με μια αγαπημένη σχεδιάστρια κοσμημάτων, τη Δώρα Αντωνίου, η οποία φιλοτέχνησε 20 μοναδικά κομμάτια για να στηρίξουμε οικονομικά κάποιες πολύ δυσκολες περιπτώσεις ζώων.

Συγκεκριμένα στηρίζουμε την Μπέλα την μικρή κουταβούλα που εγκαταλείφθηκε αφού χτυπήθηκε από αμάξι και χρειάζεται ένα καλό σπίτι αλλά και χρήματα για την εγχείριση που θα χρειαστεί. Μέρος των χρημάτων που θα μαζευτούν από το παζάρι θα διατεθούν για αυτήν.

Έμπνευσή μας για το παζάρι αυτό είναι μαζί με την Μπέλα και η Τερέζα, αδέσποτη γατούλα που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χρειάζεται πλέον βοήθεια για το άδειασμα της κύστης της. Σκοπός μας είναι τμήμα των χρημάτων να διατεθεί για στειρώσεις αδέσποτων ζώων ώστε να ελεγχθεί ο πληθυσμός αδεσπότων που ζει στο δρόμο και πέφτει καθημερινά θύμα τροχαίων και δηλητηριάσεων και να έχουν όλα μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Βοηθήστε κι εσείς τα αδεσποτάκια, είτε αγοράζοντας κάποιο από τα καταπληκτικά κομμάτια, είτε προσφέροντας λίγα χρήματα απευθείας στον λογαριασμό μας.

Τα σκουλαρίκια στοιχίζουν 10 ευρώ ενώ τα κοσμήματα για το λαιμό 14.

Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
Αριθμός λογαριασμού: 00088545709-9
iban GR 32 0961 1320 0000 0088 5457 09-9

Επικοινωνία: adespotakia@gmail.com

Περισσότερες φωτό εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: