Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Bazaar - Απολογισμος



To πρώτο μας bazaar είναι πια παρελθόν.

Στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία από άποψη διοργάνωσης και προσέλευσης.

Πρόθεσή μας ήταν να κάνουμε ένα παζάρι με αντικείμενα χρηστικά, πολλά βιβλία, πολύ ενημερωτικό υλικό αλλά και πράγματα ειδικά κατασκευασμενα για ζωόφιλους.

Η φιλοσοφία του παζαριού δεν ήταν να ξεφορτωθούμε άχρηστα αντικείμενα αλλά να έχουμε έναν όμορφο μωσαικό απο καθαρά και προσεκτικά επιλεγμένα πράγματα για όλα τα γούστα από συλλεκτικά Νational Geographic μέχρι αδιάβροχα σπίρτα θαλάσσης! Πράγμα που επιτεύχθηκε.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους προσέφεραν βιβλία και αντικείμενα για το παζάρι, σε εκείνους που έφτιαξαν πολύ όμορφα κι έξυπνα κοσμήματα και πράγματα ειδικά για αυτή την εκδήλωση, όλους όσους βοήθησαν στο στήσιμο και και το ξεστήσιμο του παζαριού, τους εθελοντές μας για την συνεχή και αδιάκοπη παρουσία, εκείνους που βοήθησαν με μεταφορές πραγμάτων, τους χορηγούς της λαχειοφόρου, όλους όσους προώθησαν, δημοσιέυσαν κι επικοινώνησαν την εκδήλωση, όλους όσους μαγείρεψαν για αυτή την εκδήλωση, όλοι όσοι πήραν μια λαμπάδα για να βοηθήσουν τα αδέσποτα ζωάκια (ακόμη και ένα ευτυχισμένο κουτάβι κάνει τη διαφορά πιστέψτε με), και τέλος ενα μεγάλο και θερμό ευχαριστώ στην Liquimar Tankers που φιλοξένησε και αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια.

Εμείς από μεριά μας περάσαμε πολύ όμορφα, δοκιμαστήκαμε σαν ομάδα σε ωράρια και σε πολλές ημέρες πίεσης και καταλήξαμε για άλλη μια φορά πως ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Να είστε όλοι καλά!

Y.Σ

Ζητούμε συγνώμη σε όσους ήθελαν αν προσφέρουν πράγματα και δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε άμεσα, θα επικοινωνήσουμε με όλους σύντομα.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση





Δεν υπάρχουν σχόλια: