Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Γουίνυ - τα νέα μιας ιστορίας με αίσιο τέλος

Πριν αρκετό καιρό η Δέσποινα είχε επικοινωνήσει μαζί μας για ένα σκυλάκι στην στέγη του ΔΙΚΕΠΑΖ χτυπημένο, σε πολύ άσχημη κατάσταση. Καθώς εκει δεν του έκαναν το ορθοπεδικό χειρουργείο που χρειαζόταν, συγκεντρώθηκαν λεφτά, το σκυλάκι χειρουργήθηκε και πήγε πολύ καλά, εκτός από μικροπροβληματάκια. Τελικά η Δέσποινα δεν μπόρεσε να αποχωριστεί τον μικρό Γουίνι.

Πρόσφατα μας έστειλε νέα του.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που στηρίξατε τον Γουίνυ οικονομικά και την Δέσποινα ηθικα, ώστε πλέον ο σκυλούλης αυτός, αντί να περιμένει την ευθανασία σε ένα βρώμικο κλουβι, βρέθηκε με μετάλλειο.



Ελπίζω όλοι να θυμάστε τον γουίνι που σχεδόν πρίν ένα χρόνο με στηρίξατε και με βοηθήσατε νατον υιοθετήσω και να τον σώσω από τα χειρότερα που τον περίμεναν...

Όχι μόνο είναι ένα υπέροχο σκυλί που του τού έχω τρομερή αδυναμία αλλά είναι και η "δεύτερη πιο χαριτωμένη ουρά" σύμφωνα με τα τοπικά καλλιστεία των εθελοντών που διοργανώθηκαν πρσφατα...Στις φώτο θα τον καμαρώσετε με το μετάλλιό του...

Κάθε μέρα που περνά μού δείχνει και πιο πολύ με κάθε τρόπο την ευγνωμοσύνη του και την αφοσίωσή του...Δεν μετανοιώνω λεπτό για την επιλογή μου και θα συνεχίσω να προσπαθώ για την όποια περαιτέρω βελτίωση της υγείας του!

Απολαύστε τον!
Δέσποινα

Δεν υπάρχουν σχόλια: