Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

Κατοικίδια στα ΜΜΜ - παρακαλούμε υπογράψτε την αίτηση! (αναδημοσίευση)


ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΑ ΜΜΜ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε.

Στην Ελλάδα τα κατοικίδια και κυρίως οι σκύλοι δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση στα περισσότερα μέσα μαζικης μεταφορας. Τουλάχιστον 1.500.000 Έλληνες έχουν σκύλο και 16.000.000 τουρίστες επισκέπτονται την Ελλάδα ετησίως -πολλοί από αυτούς μαζί με τα σκυλιά τους. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι όταν επιχειρούν να μετακινηθούν με τα Μ.Μ.Μ καλούνται να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση που δεν υφίσταται σε άλλες χώρες της Ε.Ε. Οι σκύλοι δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση σε τραίνα, λεωφορεία και τραμ στην Ελλάδα ακόμα και οταν είναι δεμένοι με λουρί! Η υποχρεωτική μετακίνηση σε κλουβί, η οποία πολλές φορές επίσης απαγορεύεται, καθιστά αδύνατη τη μεταφορά- με τη χρήση Μ.Μ.Μ- σκύλων μεσαίου και μεγάλου μεγέθους.

Με αυτήν την αίτηση απαιτούμε το προφανές για μία χώρα της Ευρωπαϊκής ένωσης. Υπό την προϋπόθεση ότι οι σκύλοι δεν είναι επιθετικοί θα πρέπει να μπορούν να συνοδεύουν τα αφεντικά τους στα Μ.Μ.Μ. Πληρώνοντας εισιτήριο όπως οι υπόλοιποι επιβάτες οι σκύλοι μας πρέπει να μπορούν να ταξιδεύουν μαζί μας . Οι τουρίστες αλλά και οι μόνιμοι κάτοικοι οφείλεται να μπορούν να ταξιδεύουν μαζί με τους φίλους τους στην Ελλάδα χωρίς να υποχρεούνται να διαθέτουν η να νοικιάζουν αμάξι για να το καταφέρουν!
http://www.petitiononline.com/dogsGR/petition.html

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας σπευσουμε ολοι να υπογραψουμε!

Ανώνυμος είπε...

Αλλάξτε το τίτλο. Δεν είναι ΜΜΕ, αλλα ΜΜΜ. Τα ΜΜΕ δυστυχώς είναι εδώ και καιρό γεμάτα από "ζώα" (δίποδα και πραγματικά επικίνδυνα)...

adespotologio είπε...

sorry , den boroume na allaxoume titlo giati eine adamiosefsi..
an katalavenete ti ennoo.!