Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

Ευχαρηστήριο για την 9η Διεθνή Έκθεση του ΕΟΓ



Ευχαριστούμε θερμά όσους τίμησαν τις γάτες, ζώα που συμβολίζουν τη δύναμη και την ανεξαρτησία αλλά και την ειλικρινή αγάπη!
Η αποδοχή του Αδεσποτολογίου και του Strayshelp ήταν θερμή, αρκετά ζωάκια ήδη βρίσκονται σε διαδικασίες υιοθεσίας χάρη στο δικό σας ενδιαφέρον, επίσης καταφέραμε να εξασφαλίσουμε μέσω του κουμπαρά που βρισκόταν εκεί περίπου 15 στειρώσεις για αδέσποτες γατούλες!
Ευχαριστούμε τον Ελληνικό όμιλο γάτας που μας προσκάλεσε στην εκδήλωση,
τους εθελοντές μας για την υπέροχη υποδοχή και τα φανταστικά κέικ που προσέφεραν, όλο τον κόσμο που ενδιαφέρθηκε να ενημερωθεί περί αδέσποτων και για την αντιμετώπιση της φόλας.
Η διοργάνωση μας άρεσε πολύ καθώς ήταν παράδεισος για εμάς να βρισκόμαστε ανάμεσα σε τόσες γάτες!
Εντυπωσιαστήκαμε με τη μυθική γάτα Αιγαίου, μια γάτα η οποία στο λαό μας φαντάζει κοινή (τα λεγόμενα κεραμυδόγατα), όμως στο εξωτερικό θεωρείται από τις όμορφες και σπάνιες ποικιλίες. Ο εκτροφέας που τις παρουσίασε είχε κερδίσει πολλά βραβεία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο μικρός μας Έντυ, που βρέθηκε σε σφιχτοδεμένη σακούλα νεογέννητο, πεταμένος σε χαντάκι σε λόφο στην Κυψέλη, εντυπωσίασε τον εκτροφέα καθώς μας είπε ότι έχει όλα τα χαρακτηριστικά της γάτας Αιγαίου, και μάλιστα τον ζήτησε για αναπαραγωγή! Ο Έντυ μας βέβαια είναι ήδη στειρωμένος.

Έντυ

Στην κατηγορία house cats έλαβαν μέρος 2 αγαπημένα μας αδεσποτάκια
O Goofy (φωτό) o οποίος ήταν ο καλύτερος βραχύτριχος αρσενικός στη κατηγορία του και η Μανταρίνα (φωτο) η οποία κέρδισε το τίτλο και το κύπελλο καλύτερης κοντότριχής γάτας στη κατηγορία της!

Γκούφυ

Μανταρίνα

Είμαστε περήφανοι αδεσποτογονείς, τα αδέσποτα δεν υστερούν σε ομορφιά ή καλό χαρακτήρα απλά έτυχαν σε ανεύθυνους ανθρώπους, παρακαλούμε ...αγκαλιάστε τα!
Guest Star της βραδιάς, η Γάτα, κουταβάκι που βρέθηκε στα Πατήσια παρατημένο σε κούτα και εθελόντρια το έφερε στην Έκθεση μαζί της. Και φυσικά, κατέληξε στην αγκαλίά της Κλειάνας, μέχρι να βρει το δικό του σπίτι.



Κλειάννα, Βιβή, Λήδα , Δάφνη, Αννα-Μαρια, Νίοβη, κυρία Ελευθερία, Βίκυ, Δέσποινα, Αγγελική, να είστε πάντα καλά ευχαριστούμε.




2 σχόλια:

Carlo Raciti Photography είπε...

Στην παρακάτω σελίδα μπορείτε να δείτε ένα άλμπουμ με επαγγελματικές φωτογραφίες από την 9η Διεθνής Έκθεση Γάτας
http://www.facebook.com/pages/Athens-Greece/Pet-Photographer-Gr/34956269777?ref=mf

roulis είπε...

ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΗΤΟΥΡΓΙΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ