Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ Ν.4


ΘΕΜΑ: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ &«ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ» ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ στις 22/10/2008


ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
Με την πείρα και την αγάπη του κτηνιάτρου κου Κτενά έχουμε καταφέρει όλα τα ακόλουθα:-Κτηνιατρικό έλεγχο όλων των ζώων.-Εμβολιασμό & στειρώσεις των σκυλιών ( συνεχίζονται). ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕΤΑ την επίσκεψη στο κτηνίατρο επιστρέφουν στο φυσικό τους χώρο μέχρι να υιοθετηθούν!-Ειδική αγωγή έχουν λάβει : ο ΜΗΤΣΟΣ, η ΣΑΚΙΡΑ, η ΦΡΙΝΤΑ, ο ΆΡΗΣ λόγω προβλημάτων υγείας που ευτυχώς φαίνεται να τα ξεπερνούν.
ΓΑΤΟΥΛΕΣ
Εντοπίσαμε σε ένα περιφραγμένο χώρο γατούλες (7-10) οι οποίες πρέπει επειγόντως να απομακρυνθούν!!! Χθες , κατά τη διάρκεια της «εκστρατείας» μας στο ΘΡΙΑΣΙΟ, καταφέραμε να πιάσουμε τέσσερις που μεταφέρθηκαν άμεσα στο ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ για κτηνιατρικό έλεγχο, εμβολιασμούς, στειρώσεις.Οι γατούλες θα πρέπει να φιλοξενηθούν για λίγο καιρό & μετά θα επιστρέψουν στο φυσικό τους περιβάλλον. Για αυτό ψάχνουμε για οικογένειες που θα τις αγαπήσουν & θα τους δώσουν σπίτι για να μην αναγκαστούν να γυρίσουν στο δρόμο!
ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
Προσωρινά φιλοξενείται η μικρή ΔΑΦΝΟΥΛΑ για να αποφύγει κινδύνους που παραμονεύουν στην περιοχή.Φιλοξενούνται επίσης : η ΣΑΚΙΡΑ & η ΦΡΙΝΤΑ που λαμβάνουν θεραπευτική αγωγή.ΠΡΟΣΟΧΗ:1)Ψάχνουμε για ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ για τη ΣΑΚΙΡΑ καθώς η εθελόντρια που την φιλοξενεί δεν μπορεί να την κρατήσει λόγω προβλημάτων με την πολυκατοικία της!2)Επίσης ψάχνουμε για φιλοξενία για ακόμα μια σκυλίτσα που χειρουργήθηκε αποκλειστικά με έξοδα εθελοντή (συντριπτικά κατάγματα λόγω αυτοκινητιστικού). Δεν μπορεί να μείνει στο κτηνίατρο & χρειάζεται φιλοξενία ώστε να ολοκληρωθεί η αποθεραπεία της (περίπου 20 μέρες)!
ΠΑΡΟΧΕΣ
-Καθημερινή παροχή τροφής & νερού.-Αμπούλες & κολάρα σε όλα τα σκυλιά.
ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ
-Τα δύο κουτάβια μας , ο Δημήτρης & ο Μιχάλης, ήδη απολαμβάνουν τα χάδια και τη λατρεία της νέας τους οικογένειας.-Επίσης μια γατούλα, η Λιντα, έχει βρει και αυτή σπίτι & γουργουρίζει όλο χαρά!

ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΑΣ!


Στεναχωριόμαστε γιατί δυστυχώς το τηλέφωνο δεν χτυπάει για τα μεγάλα σκυλιά μας…. Εμείς τα έχουμε ζήσει τα ζώα, τα έχουμε προστατέψει, τα έχουμε λατρέψει. Είναι απίστευτα αγαπησιάρικα, έξυπνα, τρυφερά, προστατευτικά, υπάκουα. Ιδιότητες που αποκτούν «οι αλήτες» των δρόμων που μπορεί να έχουν ζήσει στα «πεζοδρόμια» αλλά οι εμπειρίες τους (κακές ως επί το πλείστον) τους γεμίζουν με συναισθήματα, αγάπη & ευγνωμοσύνη.
ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΣΚΥΛΙ. Είναι πανεύκολο να γίνουν πιστοί & αγαπημένοι σας φίλοι!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ-Τη SAPT HELLAS , Δράση για τα Αδέσποτα – Σκύλοι Θεραπείας Ελλάδος και η κα ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, Υπεύθυνη προγραμμάτων, Εκπαίδευσης & Υιοθεσίας καθώς και τον κο ΧΡΗΣΤΟ ΚΤΕΝΑ , αποκλειστικό της κτηνίατρο για την απίστευτη τους βοήθεια στα σκυλάκια μας! -Το adespotologio.blogspot.com & το ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΑΤΑΣ για την απίστευτη βοήθειά τους στα γατουλίνια μας!-http://www.adespotologio.blogspot.com/, http://www.adespotologio.wordpress.gr/, http://www.adespoto.gr/ , http://strayshelp.blogspot.com/ , www.mycat.gr/forum και πολλούς άλλους που συστηματικά προωθούν τα νέα μας αλλά και τις αγγελίες των αδέσποτών μας κάνοντας γνωστό τόσο το πρόβλημα όσο και την προσπάθειά μας σε ευρεία κλίμακα! Aλλά και όλους τους πολίτες, bloggers, ΜΜΕ κλπ!

-Κυρίως όμως ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ που αντιπροσωπεύουμε τόσο την ευαισθητοποιημένη ελληνική κοινωνία όσο και φιλοζωικά σωματεία που ξεκίνησαν την όλη προσπάθεια και δίνουν λύση στο πρόβλημα είτε με προσωρινές φιλοξενίες, είτε με τις μεταφορές, είτε με το τάϊσμα των ζώων, είτε προσφέροντας τροφές, κολάρα, αμπούλες που ήταν οι άμεσες ανάγκες των αδέσποτων. Χωρίς τους εθελοντές αυτούς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό. Τα αδέσποτα ευχαριστούν τους πάντες: Σάκη,Χριστίνα, Νίκο, Δαφνούλα, Λίνα, Λυδία, Βιβή, Κατερίνα, Κατερίνα, Αλεξάνδρα, Άννα, Έλενα…

ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ!Γιατί τίποτα δεν συγκρίνεται με την αγάπη & την ευγνωμοσύνη ενός αδέσποτου!
Επικοινωνία για οργάνωση της προσπάθειας: Xριστίνα Λόη,6944860451, saveileia2@yahoo.gr, http://adespotathriasio.blogspot.com/
--Posted By ΗΛΕΚΤΡΑ to ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΘΡΙΑΣΙΟΥ at 10/23/2008 03:17:00 AM

Δεν υπάρχουν σχόλια: