Σάββατο 2 Αυγούστου 2008

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟΥ


Ο Ιούλιος, αν και θερμός, αποδείχθηκε χαρούμενος για το Αδεσποτολόγιο.
Είχαμε ρεκόρ υιοθεσιών. Υιοθετήθηκαν οι εξής γατούλες:
Μπίλυ, Ζωή, Ιζαμπέλ, Σίσυ, Μίλκο, Φρόντο, Λήο, Κάρμεν και 4 μωράκια

Πραγματοποιήθηκαν θεραπείες και στειρώσεις σε στέγη αδεσπότων.

Επίσης στειρώθηκαν:
5 θηλυκές γατούλες στην Κυψέλη
2 αρσενικά και 2 θηλυκά στο Χαλάνδρι
2 θηλυκές στα Πατήσια

Εμβολιάστηκε η αδεσποτούλα Σμαράγδα, ήδη στειρωμένη, ζει σε γειτονιά στα Πατήσια.

Το διαδικτυακό μας παζάρι είχε μεγάλη επιτυχία και ευχαριστούμε θερμά την Δώρα για την προσφορά της, αλλά και τον κόσμο για την ανταπόκρισή του. Από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν προσφέρθηκαν 100 ευρώ για την Μπέλα, την κουταβίνα που ακόμα περιμένει να υιοθετηθεί. Τα υπόλοιπα διατέθηκαν για στειρώσεις αδεσπότων.

Παρόλα αυτά, ο μήνας που πέρασε μας έφερε και 17 νεογέννητα του σκουπιδοτενεκέ, σαν προσφορά των «φιλόζωων» που αφήνουν 1 μήνα γατάκια να τα πάρει το σκουπιδιάρικο. Το θεωρούν προφανώς καλύτερη λύση από το να στειρώσουν την γάτα τους. Από αυτά τα 13 εξακολουθούν να ψάχνουν σπίτι.

Μαζί με αυτά, έχουμε και 2 μικρές πανέμορφες και κατάμαυρες κυρίες, την Ναόμι και την Ιβόν. Η Ναόμι έχασε το ένα πίσω ποδαράκι της από ατύχημα ενώ η Ιβόν αναρρώνει από δάγκωμα σκύλου που της τραυμάτισε το ποδαράκι και το ένα μάτι. Σύντομα θα προωθηθούν για αγγελίες.

Από σκυλιά υιοθετήθηκαν τρία κουτάβια, ο Λάλαμπαϊ, η Μαφάλντα και η Αγελαδίτσα. Και η ενήλικη Ράνια.


Να ευχαριστήσουμε για μια ακόμα φορά θερμά τους εθελοντές που θυσιάζουν τον ελεύθερό τους χρόνο, αλλά και χρήματα για να βοηθήσουν ζωάκια που το έχουν ανάγκη.
Να ευχαριστήσουμε επίσης και τους ανθρώπους που έδωσαν σπίτι σε γατάκια ενήλικα ή με ειδικές ανάγκες. Μας δίνουν την ελπίδα ότι κάθε γατάκι που έχει ανάγκη μπορεί να βρει ένα καλό σπίτι.
Να ευχαριστήσουμε και την Γιασμίν που μας έφτιαξε το προσωπικό μας λόγκο όπου φιγουράρουν δύο αγαπημένα μικρά, πλέον ευτυχισμένα και τα 2 στο νέο τους σπίτι.
Τέλος, ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο πρόγραμμα προωθήσεων αδεσπότων strayshelp, χάρη στο οποίο έχουν βρει σπίτι τα περισσότερα από τα αδεσποτάκια μας.

Επίσης είμαστε ευτυχείς για τον Σέρ, τον mute και τον Σωτηράκη που πήγαν στο για πάντα σπίτι τους!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Poli sympathitiko to neo logo gia to adespotologio!

adespotologio είπε...

το λόγκο έχει για εμάς συναισθηματική αξία καθώς και το σκυλάκι και το γατάκι βρέθηκαν νεογέννητα στα σκουπίδια, μεγάλωσαν με μπιμπερό και τελικά και τα δύο υιοθετήθηκαν. :-)