Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

ΑΝΑΓΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ!!!!

Aνάγκη εθελοντών!!!

--------------------------------------------------------------------------------

To Kαταφύγιο Αδέσποτων Ζώων στο Μαρκόπουλο,έχει μεγάλη ανάγκη για εθελοντές που θέλουν να ασχοληθούν με την κοινωνικοποίηση των ζώων.

Το μόνο που χρειάζετε να κάνετε είναι να είστε παρέα τους στο ‘’σαλονάκι’’ του ΚΑΖ,όπου μπορείτε ακόμα και να κάνετε τη δουλειά σας ή να διαβάζετε,ώστε να μάθουν τα ζωάκια στην ανθρώπινη παρουσία.
Ο Poor boy,που είχε χαθεί από το κτνηνιατρείο στο Χαλάνδρι,είχε πυροβοληθεί και δεν μπορεί να χειρουργηθεί.Mόνο να γιατρευτεί η μόλυνση από τα σκάγια και μετά θα επιστρέψει στα αδέρφια του και στη μαμά του.Φοβάται πάρα πολύ τους ανθρώπους και δεν πλησιάζει.Παίρνει κρυφά λιχουδιές όταν νομίζει ότι δεν τον βλέπουν.Έχει ανάγκη από παρέα,στο δωμάτιο του.




Επίσης,η Ρόζυ, η τυφλή pointer,(που είχαμε δεί αν θυμαστε όσοι είχαμε παει στο ΚΑΖ),έχει βαρειάς μορφή ιδρυματισμό.Τυφλώθηκε πρόσφατα και έχει πάθει σοκ.Θέλει έναν ανθρωπο να κάθεται μαζί της,να τη χαϊδεύει και ας διαβάζει πχ ταυτόχρονα κάποιο μάθημα!(Το λέμε για πιθανούς μαθητές ή φοιτητές που θέλουν να βοηθήσουν.ΔΕ ζητάμε εθελοντές για καθάρισμα ή βαριές δουλειές.)

Επίσης,μεγάλη ανάγκη υπάρχει να φιλοξενηθεί η Πάμο.Είναι μια σκυλιτσα που θα χειρουργηθεί(θα ακρωτηριασθεί το ποδαράκι της) και δεν μπορεί να είναι σε κλουβί,θέλει ένα χώρο καθαρό,να την φροντίζουν σε σπίτι,για λίγες μέρες.Τον Ιούλιο θα υιοθετηθεί στο εξωτερικό,επομένως είναι πολύ σημαντικό να της δοθεί αυτή η ευκαιρία για φιλοξενία!Για όσες μέρες μπορείτε.

Τέλος,η μικρή Ιζαμπελλα θέλει κι αυτή ένα σπίτι να τη φιλοξενήσει προσωρινά.Την Ιζαμπέλλα τη χτύπησε ένας ‘’σεκιουριτάς’’ στον ιππόδρομο,της δημιούργησε μια τεράστια κύστη και όμως…αγαπάει πάρα πολύ τους ανθρώπους.Δεν μπορεί να μένει στο κλουβί με τη μαμά της και τα άλλα της αδερφάκια.



Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει είτε πηγαίνοντας εθελοντικά επισκέψεις στο ΚΑΖ,είτε μπορεί να φιλοξενήσει την Πάμο ή την Ιζαμπέλλα,μπορεί να στείλει για πληροφορίες στο info@kazshelter.org και strayshelp@gmail.com .
__________________

Δεν υπάρχουν σχόλια: