Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ - 8 και 9 Δεκεμβρίου!

 
Το Αδεσποτολόγιο τα Χριστούγεννα αυτά με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, προσκαλεί στο καθιερωμένο του Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ δύο σωματεία με μεγάλη δράση, το ένα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη και το άλλο για τα αδέσποτα ζωάκια που υποφέρουν, την ΑΜΚΕ BabyFeat και το Ζωοφιλικό Σύλλογο Ελευσίνας.
Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων, τόσο καινούριων όσο και μεταχειρισμένων, στο μπαζάρ μας φέτος θα έχουμε και δραστηριότητες για παιδιά και μεγάλους, καθώς και μικρή έκθεση φωτογραφίας.
Τα έσοδα του μπαζάρ θα διατεθούν από τα σωματεία για την στήριξη των δράσεών μας, τόσο για τα ζωάκια όσο και για τους ανθρώπους.
Σας περιμένουμε λοιπόν, Σάββατο 8 και Κυριακή 9, Δεκεμβρίου, 11:00-19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Liquimar Tanker Management (Αλωπεκής 3 και Ηροδότου, Κολωνάκι) που μας προσφέρει ευγενικά το χώρο.
Για οποιαδήποτε προσφορά σε βιβλία, διακοσμητικά, κοσμήματα ή άλλα μικροαντικείμενα αλλά και για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα adespotakia@gmail.com, contact@zse.gr

Αναλυτικό Δελτίο Τύπου:
Έρχονται τα Χριστούγεννα, εποχή προσφοράς από τους φίλους μας, σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, αλλά και στα αδεσποτάκια!
Σας περιμένουμε λοιπόν στο bazaar μας που συνδιοργανώνουμε φέτος το adespotologio, ο Ζωοφιλικός Σύλλογος Ελευσίνας και το ΒabyFeat
Σάββατο 8 και Κυριακή 9, Δεκεμβρίου, 11:00-19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Liquimar Tanker Management (Αλωπεκής 3 και Ηροδότου, Κολωνάκι) που μας προσφέρει ευγενικά το χώρο.
Στο bazaar μας θα βρείτε: 
χειροποίητες δημιουργίες από το δίκτυο "γονείς εργαζόμενοι στο σπίτι", γλυκές και αλμυρές λιχουδιές, ζεστά ροφήματα, διακοσμητικά, κοσμήματα, βιβλία, cd, ρούχα, είδη πετ, το νέο ημερολόγιο 2013 και πολλά άλλα είδη σε μεγάλη ποικιλία και εξαιρετικά χαμηλές τιμές.
Δραστηριότητες δωρεάν για μικρούς και μεγάλους: χειροτεχνίες, μουσικό/θεατρικό παιχνίδι, facepainting, παραστάσεις, ενημέρωση με φυλλάδια και έμπειρους εθελοντές σε θέματα φροντίδας των κατοικίδιων.
Πρόγραμμμα 
ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 11:00 - 13:00 Facepainting με την Κωνσταντίνα Μαλιαρού
ΣΑΒΒΑΤΟ 12:00 - 13:00 Παιδική παράσταση ''Ο Γουδής ο Γουδοχέρης'' του Θεάτρου της Ημέρας 
ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 13:00 - 15:00 Γιορτινές κατασκευές για γονείς με την Λίλα Διαμαντοπούλου
ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 13:00 - 15:00 Γιορτινές κατασκευές για παιδιά με την Κωνσταντίνα Μαλιαρού
ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 17:00 - 19:00 Μουσικοκινητικό παιχνίδι από 3 χρ. με την Νεφέλη Καρούκη

Συγκεντρώνουμε για τα παιδιά του χωριού Αγία Ελένη- Πόρου  βρεφικά και παιδικά είδη και δώρα για να δώσουμε χαρά σε όλους αυτές τις γιορτές. Δείτε την αναλυτική λίστα αγαθών.
Έκθεση με φωτογραφίες παιδιών από την Ουγκάντα με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα για να τονίσουμε την σπουδαιότητα του πρώτου άρθρου της οικουμενικής διακήρυξης: "Ολοι οι άνθρωποι γεννιούνται ελεύθεροι και ίσοι στην αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα. Είναι προικισμένοι με λογική και συνείδηση, και οφείλουν να συμπεριφέρονται μεταξύ τους με πνεύμα αδελφοσύνης"
 Τα έσοδα από το bazaar θα διατεθούν για τις συνεχείς δράσεις της ΑΜΚΕ BabyFeat www.babyfeat.gr, η οποία στηρίζει οικογένειες με παιδιά  σε όλη την Ελλάδα με την διανομή παιδικών ειδών, του σωματείου Αδεσποτολόγιο  www.adespotologio.gr και του Ζωοφιλικού Συλλόγου Ελευσίνας www.zse.gr για την φροντίδα των αδεσπότων της πόλης μας (στειρώσεις, θεραπείες, υιοθεσίες) αλλά και την ενημέρωση των συμπολιτών μας για την αντιμετώπιση του προβλήματος των αδεσπότων στην χώρα μας
Για οποιαδήποτε προσφορά σε βιβλία, διακοσμητικά, κοσμήματα ή άλλα μικροαντικείμενα αλλά και για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα adespotakia@gmail.com, contact@zse.gr
Σας περιμένουμε για να ευχηθούμε ο ένας στον άλλον αγάπη και αλληλεγγύη για το 2013!


Δεν υπάρχουν σχόλια: